Quantcast

Garliavoje vyko mini rankinio turnyras

  • Teksto dydis:

Garliavos sporto ir kultūros centre paskutinį vasario savaitgalį skambėjo mažųjų rankininkių balsai, kamuolių bumbsėjimai, tėvelių padrąsinimai, mokytojų pagyrimai ir, aišku, džiaugsmo emocijos, pasirodė viena kita ašarėlė. Čia vyko mini rankinio turnyras, pagal projektą „Mini rankinis Kauno rajone“.

Toks turnyras Garliavoje vyko jau ne pirmą kartą. Jis finansuojamas Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos ir Švietimo mainų paramos fondo.

Kasmet turnyre dalyvių skaičius vis auga. Šiandien dalyvavo dešimt mergaičių komandų iš Kulautuvos, Raudondvario, Domeikavos, Ilgakiemio, Alšėnų ir Garliavos seniūnijų.

1–2 klasių grupėje pirmą vietą iškovojo Alšėnų seniūnijos Mastaičių mokyklos antrokės, antroji vieta atiteko Ringaudų mažylėms, o trečios vietos taurė iškeliavo į Kulautuvą.

3–4 klasių grupėje nenugalimos buvo Raudondvario mergaitės, jos iškovojo pirmą vietą, antros liko Kulautuvos mergaitės ir trečios – Garliavos mažosios rankininkės.

Surengti turnyrą padėjo vyresnės klubo rankininkės, o UAB „Naujasis Nevėžis“ OHO klubas ir Kauno rajono sporto mokykla pasirūpino saldžiais prizais ir vaisiais.

Kitas turnyras numatytas kovo 24 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių