Quantcast

Dėmesio, vairuotojai: Kaune kai kur bus uždarytas eismas

  • Teksto dydis:

Gegužės 7 d. Kaune dvyliktą kartą vyks tradicinės plento dviračių lenktynės. Atletai ir komandos iš Lietuvos, Latvijos, Ukrainos lenktyniaus 31 km, 55 km ir 86 km distancijose.

Kauno savivaldybė informuoja, kad dėl renginio sekmadienį 7–18.30 val. bus uždarytas eismas M. K. Čiurlionio tiltu ir Europos pr., atkarpa nuo M. K. Čiurlionio tilto iki Veiverių gatvės.

Taip pat iš Karaliaus Mindaugo pr. ir Kaunakiemio g. bus uždarytas eismas į M. K. Čiurlionio tiltą per Prietilčio ir Kaunakiemio g., taip pat posūkis ant Čiurlionio tilto iš O.H. Minkovskių g.

Informaciją apie autobusų eismą rasite čia.

Kauno savivaldybės nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Po to pyksta...

Po to pyksta... portretas
... kai juos išvadina .... Trasos, kuriose gali būti vykdomi tokie renginiai žlunga. O daroma taip, kad butu kam nors trukdoma... Kad atkreiptu dėmesį i savo ... Kaip kokie ... Proto ir kompetencijos trukumas sumises su sadizmu - stai mano nuomone ....

Visiems uzjauciantiems

Visiems uzjauciantiems portretas
Komentuok kiek nori, vistiek nesupranta. Niekas nera pries tokias lenktynes. Kalbama apie netikusia vieta, joms parinkta. Nereikia trukdyti kitiems zmonems. Prospektas kaip ismires. Ne vieno ziurovo!

Ona

Ona portretas
Tai jo, kaip tik sventes ir noretusi gal i miesta nuvaziuoti, tai uzdarom gatves- begimai, dviraciai… Gal kur varykit uz miesto i parkus ar miskus? Pakvepuot ikaitusiu cementu dviratininkams ir begikams pats tas ziuriu…
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių