Quantcast

Dėmesio: magistraliniame A1 kelyje ties Kaunu – svarbūs eismo pokyčiai

  • Teksto dydis:

Kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda netrukus prasidės remonto darbai, todėl kelis mėnesius kauniečiai turės geriau planuoti savo maršrutus. Dėl vykdomų darbų bus galima naudotis ne visais išvažiavimais į A1 kelią.

Miesto savivaldybė informuoja, kad magistraliniame A1 kelyje ties Kaunu nuo pirmadienio prasidės remonto darbai, todėl numatomi eismo pokyčiai. Vairuotojai turės stebėti kelio ženklus ir bus nukreipiami važiuoti apylankomis.

„Nuo lapkričio 21 d. iki kitų metų sausio 9 d. dėl remonto laikinai neliks nuvažiavimo į Jonavos gatvę iš magistralinio A1 kelio palei Kleboniškio mišką. Eismas bus nukreiptas apylanka per viaduką prekybos centro „Mega“ kryptimi. Išvažiavimas iš Jonavos gatvės į A1 kelią ribojamas nebus“, – nurodoma pranešime.

Be to, dėl rekonstrukcijos eismas uždaromas ir ant vidurinio A.Meškinio (Kleboniškio) tilto, vedančio per Nerį. Eismas bus nukreipiamas naujai pastatytu tiltu.

„Darbų metu eismas pajūrio link bus nukreiptas per naująjį šiaurinį tiltą. Planuojama, kad po atnaujinimo vidurinis tiltas bus skirtas tik tranzitiniam judėjimui“, – nurodė miesto savivaldybės specialistai.


Šiame straipsnyje: a1eismo pokyčiaimagistralė

NAUJAUSI KOMENTARAI

vadas

vadas portretas
melagiai jau šeštadienį uždarė tiltą ,užsikišo autostrada iki rumšiškių,,,,,,

Matyt \\\\\.../////

Matyt  \\\\\...///// portretas
kušimkas patarė,ką tas "krabas" nusimano.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių