Quantcast

Dėl šalčių vaisių ir daržovių turgavietė ištuštėjo, tačiau du kioskai dirba

Paspaudęs šaltukas išvaikė Kaune esančios „Dainavos“ turgavietės Sartų gatvėje pardavėjus, prekiaujančius daržovėmis ir vaisiais. Ketvirtadienį prie prekystalių lauke nebuvo nė vieno pardavėjo.

„Kartais apsiperku „Dainavos“ turgavietėje. Šiandien užsukau į ją ir šiek tiek nustebau – prie lauke esančių prekystalių pardavėjų nebuvo. Gerai, kad dirbo šalia esantis kioskas, tad tuščiomis namo negrįžau“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo kaunietis.

Bekalbant jis pripažino, kad šiandien, kaip ir kelias ankstesnes dienas, sąlygos lauke prekiauti – netinkamos.

Žiemą dėl šalčių šiame turguje dirbantys žmonės beveik nedirba. Vaisiais, uogomis ir daržovėmis prekiaujantys žmonės dažniausiai ilsisi nuo Kalėdų iki pavasario.

Nuo šių metų rudens pabaigos iki gruodžio pradžios lauke prekiaudavo vos keli pardavėjai. Viena šeima, daržoves, uogas ir vaisius pardavinėjanti pigiausiai, nebedirba nuo rudens vidurio.

Šiandien vidudienį apsilankiau „Dainavos“ turgavietėje. Pasitiko apsnigti prekystaliai. Tačiau vaisių ir daržovių galima nusipirkti šalia stovinčiuose dviejuose kioskuose, jie dėl šalčio neužsidarė.

Jau penktadienį prognozuojamas atšilimas, todėl, tikėtina, lauke prekiaujantys žmonės taip pat pradės dirbti.


Šiame straipsnyje: Dainavos turgavietėvaisiaidaržovėsturgusSartų gatvėšaltisprekeiviaikioskaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Perku

Perku portretas
Turgui maista perku tik vasara ir dar rugseji, kai silta ir buna svieziu lauko gerybiu. O ziema pelna kraunu stambiems verslininkams maximkose

yja

yja portretas
kažkokie užsakyti straipsniai apie tą turgų. Nedasveria, sukčiauja, vaisiai daržovės gerokai "pagyvenę", bet vis tiek vaje vaje nebedirba. Tai kad jiems sezoninio užprekiavimo užtenka ne tik žiemos džiaugsmams, bet ir prabangai. Suneša bobutės pinigėlių daugiau nei pakankamai

Turguose visada apsiperka,tik mazaprociai??

Turguose visada apsiperka,tik mazaprociai?? portretas
Ten visada apsvers,nedades,ir joios sanatarijos,bei atsakomybes???
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių