Quantcast

Dariaus ir Girėno stadione siuvama žolės danga: iki atidarymo liko visai nedaug

  • Teksto dydis:

Dariaus ir Girėno stadione vyksta baigiamieji rekonstrukcijos darbai. Pranešama, kad aikštę jau dengia natūrali veja, tačiau ją dar reikia sutvirtinti, tad čia darbuojasi specialios siuvimo mašinos.

„Dariaus ir Girėno stadione visą aikštę pilnai dengia žalia veja. Dieną ją kaitina saulė arba laisto lietus, o naktimis – nušviečia ryškūs stadiono prožektoriai. Gali kilti klausimas, kam reikia šviesti sutemus, jeigu futbolo dar niekas nežaidžia? Atsakome: kaip tik šiuo metu kone visą parą čia zuja „siuvimo mašinos“ – specialistai iš Šveicarijos sutvirtina aukščiausios prabos hibridinę veją“, – skelbia Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Kaip tik šiuo metu kone visą parą čia zuja „siuvimo mašinos“.

Nurodoma, kad toliau laukia finalinis momentas – bėgimo takų danga ir daug kruopštaus valymo iki pačių mažiausių kampelių.

Kiek anksčiau per stadiono pristatymą miesto atstovai skelbė, kad iki liepos vidurio Dariaus ir Girėno stadione bus atlikti visi darbai. Tačiau šio objekto atidarymui vien perkirpti juostelės neužteks, todėl rudeniop organizuojamos futbolo varžybos.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Primename, kad stadione tilps 15 tūkst. žiūrovų, iš jų tūkstantis galės varžybomis mėgautis iš naujai pastatytų VIP tribūnų. Dariaus ir Girėno stadionas atitiks aukščiausius FIFA reikalavimus, todėl Kaune galės būti organizuojami ir rimčiausi futbolo turnyrai.

Stadiono darbų kaina – daugiau nei 43 mln. eurų. Į šią kainą įskaičiuotas ir penkių teniso kortų bei požeminės automobilių aikštelės, skirtos tarnybiniam transportui, įrengimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Krabe, užknisai

Krabe, užknisai portretas
kas savaitę dabar stūgausi kad "iki atidarymo liko visai nedaug" . Ir ta tavo supy..a reklama už mūsų, o ne už tavo pinigus.

ARCHYVAS

ARCHYVAS portretas
PASIKNAISIOJAU ir suradau tokius pat [ o gal čia tie patys ?] "žinovus",pletkavojančius kam ta arena bus reikalinga ?Stovės pustuštė ir pinigus iš kauniečių tems ....?Tokia negraži, ne vietoje, centre ir niekam nereikalinga ...???? B E T DABAR, kai pasižiūri, tai tų vatinių trolių smegenėlės visai užsikonservavusios, mėšlinos, niekam tikusios.... Ane, blevyzgos ? Stadionas tikrai bus įdarbintas ir tuščias nestovės. TĄ įrodo istorija [ laikas].

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Nuoširdžiai siekiamos tolerancijos dvasia trokšte trokšta, kad morkos augtų danguje. Gyvenimo tikrovė nors ir jaučia herojizmo didingumą, kovoje su gėriu dėl laisvės ir joje rusentų nepriklausomybės ugnis. Lietuvos Respublikos povojingesnė šiuo metu kaip ginkluotas priešinimasis kuris reikalingas ir prasmingas, pribrendus laikui ir pakitėjus sąlygoms. Lietuvos Respublikos Kauno vpk Darius Žukauskas, Danguolė Šermukšnienė, Mindaugas Baršys, Lidija Burbienė. valdas Adamkus, Gintautas Žaliagiris, Andrius Kubilius, Jolita Raudeliūnienė. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus, Neringa Žaliagirytė Venckienė, Šarūnas Jonušas. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius. Atžvilgiu.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių