Quantcast

D. Nausėdienė karininkų šeimų moterų sąjungai dėkojo už paramą Ukrainos kariams

  • Teksto dydis:

Pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė sekmadienį Kaune vykusiame Lietuvos didžiosios kunigaikštienės Birutės karininkų šeimų moterų sąjungos renginyje organizacijai dėkojo už paramą sužeistiems Ukrainos kariams.

Kaip pranešė Prezidentūra, pasak D. Nausėdienės, sąjungos veikla pastaraisiais metais nusipelno didžiulės pagarbos.

Pirmosios ponios teigimu, sąjunga rūpinasi Lietuvos kariuomenės šeimų poreikiais, visokeriopu karių ir karininkų šeimų stiprinimu bei teikiama parama sužeistiems Ukrainos kariams, jų artimiesiems, taip pat prieglobsčiu Lietuvoje radusiais vertėjais iš Afganistano ir jų šeimų nariais.

„Pirmoji ponia padėkojo birutietėms už aktyvų įsitraukimą į tarptautines akcijas, teikiant humanitarinę pagalbą, taip pat už bendradarbiavimą su Ukrainos pirmąja ponia Olena Zelenska. Tai buvo rimti žingsniai, praplėtę organizacijos veiklos spektrą ir horizontą“, – nurodo Prezidentūra.

D. Nausėdienė taip pat padėkojo kadenciją baigusiai sąjungos pirmininkei Aušrai Mažonei už reikšmingą indėlį į organizacijos veiklą bei tradicijų tęstinumą.

„Širdingai dėkoju jums už mūsų bendrystės metus, kai kartu su jūsų vadovaujamos sąjungos moterimis veikėme drauge, skleisdamos paramos nukentėjusiems, pagarbos tradicijoms ir ištikimybės žmoniškumui idėjas. Dėkoju jums už nuolatinį dėmesį patriotiniam vaikų ir jaunimo auklėjimui“, – cituojama pirmoji ponia.

Ji palinkėjo naujajai organizacijos pirmininkei Aurelijai Tamošaitienei ir visoms birutietėms toliau puoselėti gražias organizacijos tradicijas, garsinti jos vardą ir būti tvirta atrama Lietuvos kariams bei jų šeimoms, stiprinti Lietuvos kariuomenės ir visuomenės vienybę.

D. Nausėdienė yra sąjungos garbės narė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
prisimink savo 2 puses zodzius GANA tai tapati termina gali pakartot ir tauta gana karo kurstymui ir vakaru svabu /vertybems/ =o ///////

ogi

ogi portretas
savo feikinio ivaizdzio spektaklis kisant savo nosi i /meskos/ nasrus tykintis kad nosis liks sveika gal uzteks tauta vedziot uz nosies nes ji nori tik taikos o si veikla tai karo kurstymas negi ir jum visai /stogas/ pavaziavo kaip ir siems pedikams ??/GEDA ...===

Impotentų valstybė

Impotentų valstybė portretas
Gėda iki apsidirbimo....., Į teniso turnyrą liberrastiniame Vilniuje ATVYKO IR ŽAIS rusas ir du bulbašai. Net žudikų atstovai Lietuvoje eina kiaurai, o bandome susilyginti su ukrainiečiais kurie jau pusketvirto šimto dienų kacapams "daužo dantis'
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių