Quantcast

Bus modernizuojamos dar trys Kauno mokyklos

Kauno savivaldybės taryba pritarė siūlymui 2011-2012 metais modernizuoti dar tris savivaldybės švietimo įstaigas: Šančių, Šv. Kazimiero ir Tado Ivanausko vidurines mokyklas. Ketvirtadalis šių mokyklų modernizavimo išlaidų bus apmokėta iš Kauno miesto savivaldybės biudžeto.

Šia programa siekiama rekonstruoti mokyklų pastatus, kad sumažėtų energijos suvartojimas, užtikrinti mokiniams sveikas ir saugias mokymosi ir ugdymo sąlygas, aprūpinti rekonstruojamas mokyklas šiuolaikinėmis mokymo priemonėmis, sudaryti galimybes mokytojams dirbti su naujomis mokymo priemonėmis.

„Savivaldybė yra parengusi ir patvirtinusi mokyklų tinklo pertvarkos 2005–2012 metų bendrąjį planą. Iki šios dienos jau numatyta skirti lėšas aštuonių miesto mokyklų modernizavimui. Įvertinę pastatų būklę bei programos atitikties kriterijus 2011–2012 metams, siūlome papildomai rekonstruoti Šančių, Šv. Kazimiero ir Tado Ivanausko vidurines mokyklas“, - tarybos posėdyje sakė  Švietimo ir kultūros įstaigų ūkio ir finansų skyriaus vedėjas Valentas Ražanskas.

Pagal programą preliminarus lėšų poreikis vienai mokyklai rekonstruoti – ne daugiau 4 mln. litų (su savivaldybės biudžeto lėšomis).


Šiame straipsnyje: mokyklų remontas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių