Quantcast

„Bočių“ bendrijos pirmininkė – besišypsantis entuziazmo pavyzdys

  • Teksto dydis:

Žvarbią ir stokojančią saulės sausio popietę senjorų ir jų svečių, susirinkusių į pirmąjį šių metų Kauno "Bočių" bendrijos renginį, širdis užliejo šiluma ir gerumas, sklindantis iš ilgametės Kauno "Bočių" bendrijos pirmininkės Marijos Garšvienės.

"Tegul jūsų šypsena niekada niekada nepalieka jūsų veido, o entuziazmas niekada neišblėsta," – įteikdama gėles linkėjo Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo renginių koordinatorė Edita Vaitkūnienė.

Kauno "Bočių" bendrijos vadovę ir visus bendrijos narius sveikino Seimo narys Gediminas Vasiliauskas, ilgametė "Bočių" draugė, profesorė Marija Vida Čigriejienė, Vaida Parnarauskaitė.

Senjorams ir jų svečiams koncertavo ansamblis "Kaštonas", vadovaujamas nepailstančio Vincento Kusos.

Planai pastatyti dar vieną kryžių Kauno kryžių kalnelyje, surengti Pirmojo pulko minėjimą, suorganizuoti susitikimus su Seimo nariais, savivaldybės atstovais – tai tik dalis M.Garšvienės planų, kuriuos padėti įgyvendinti pažadėjo Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo vardu jau antrą dešimtmetį su "Bočių" bendrija draugaujanti E.Vaitkūnienė. Atrodo, kad tokios energijos ir noro darbuotis žmonėms M.Garšvienei galėtų pavydėti kiekvienas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
KUR NESIŠYPSOS , STOVĖDAMA PRIE TOKIO ŽAVINGO VYRO .

Pensininkas

Pensininkas portretas
Rinkimai netoli tai bočiai "malonus ir reikalingi" pasidare.Gėda būtų veidmainiauti.

kaunietis

kaunietis portretas
RINKIMAI ARTĖJA!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių