Quantcast

„Bike Show Kaunas“ karaliauja Rotušės aikštėje

Šeštadienį nuo pat ryto Kaune tai vienur, tai kitur girdėjosi motociklų variklių gausmas. Į tradicinę baikerių susitikimo vietą, Rotušės aikštę, fiestos dalyviai važiavo dviračiais, triračiais, keturračiais, rodos, be menkiausios dulkelės motociklais.

Kauno senamiestis tapo ne tik baikerių, bet ir miestiečių traukos centru. Žmonės apžiūrinėjo žaisliniais meškinais, kaukolėmis, kailiais ir visokiais kitokiais baikerių mėgstamais atributais išdabintus plieninius žirgus.

Šiemet jau dvidešimt pirmąjį gimtadienį skaičiuojanti motociklininkų fiesta kasmet suburia stipriausius vyrus ir kiečiausias moteris, kurių meilė plieniniams žirgams – beribė.

Iš Rotušės aikštės startavo motociklininkų paradas miesto gatvėmis, čia pat vyko koncertai ir kitos atrakcijos.

Norintieji iki 20 val. dar gali spėti pamatyti ekstremalaus BMX dviratininkų šou, kurį surengs komanda iš Latvijos „Green Trial“.

Jau dešimtmetį gyvuojanti sportininkų grupė yra surengusi virš 600 pasirodymų Baltijos šalyse, ją sudaro vieni geriausių savo srityje atletai, tad kvapą gniaužiančių triukų bus apstu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kas yra normalus?

o kas yra normalus?  portretas
ar tas kuris niekur nedalyvauja, nieko nenori, spokso tv, nieko nedrista, nieko negali, mama neleidzia? Kas nori zvejoja kas nori medzioja, skraido, vazineja. Super!

//

// portretas
Tikras baikeris, - rimtas, santurus vyras.Tai neatsiejama.Ir reginys grazus. Bet yra zmogeliu, kurie turi rimtu psichiniu problemu, seda ant savo birbalo, tuo bandydami begti nuo psichologiniu problemu. Is tokiu, tik lauk bedos kelyje.Deja, teko tokiu pazinoti.Gal cia bandymas parodyti save , kaip "kieta"?

algirdas

algirdas  portretas
Tegu i savo kaimus vaziuoja ,aikste turi buty svari
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių