Quantcast

Baltų prospekte kaunietė randa gyvūnų gaišenas: įtaria, kad tai – nuodytojų darbas

  • Teksto dydis:

Kaunietė šokiruota – pastarosiomis dienomis savo daugiabučio kieme ir prie netoliese esančio pastato ji sako randanti balandžių gaišenas. Moteris įtaria, jog tai – nuodytojų darbas.

Įrašu apie minėtą problemą kaunietė pasidalijo socialiniame tinkle. Jos teigimu, piktavališki veiksmai gyvūnų atžvilgiu vykdomi Šilainiuose, Baltų prospekte, netoli ten stūksančio privataus namo bei daugiabučių.

„Nuo šios savaitės pradžios Baltų prospekto pabaigoje, savo namo kieme, bene kasdien pradėjau rankioti balandžių gaišenas. Pasirodė labai keista, kad jie visur mėtėsi negyvi. Grįždama iš darbo ant kelio, netoli čia esančio privataus pastato, radau ir negyvą katytę! Atidžiai apžiūrėjusi, prie snukučio pamačiau putas ir kraują. Kyla įtarimas, kad vėl pradėjo kažkas nuodyti!“ – rašė moteris.

Aplinkoje, kur aptiktos gyvūnų gaišenos, jos teigimu, buvo galima pastebėti ir batono bei duonos trupinių. „Labai prašau, kas galite, pasidalinkite ir viešinkite šią informaciją, nes žmonės praeina pro šį privatų pastatą su savo augintiniais“, – įspėjo pilietiška kaunietė.

„Facebook“ nuotr.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams pasiteiravus apie galimus gyvūnų nuodijimo atvejus Baltų prospekte, Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė pranešė, jog tokio pobūdžio pranešimų pareigūnai pastarosiomis dienomis nėra sulaukę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm

Hmm portretas
Atsirado dar viena gyvunu teisiu aktyviste.. jeigu jau tau taip rupi tie balandziai, tai reikejo pas save ir priglausti, nes daugumai nepatinka, kad zmones juos prisipratina, o paskui kazkam sika i balkonus!

klausimas

klausimas portretas
Gal ,žinote kam priklauso šis namas, kodėl šeimininkas netvarko aplinkos, baisu praeiti pro šalį.

Ir dar gyvunu

Ir dar gyvunu portretas
myletojai. Jeigu jau laikote gyvunus, tai tinkamai priziurekit juos- pudelius apkirpkit ir pro reta isprauskit, kad nebutu neaisku kokios spalvos Neuztenka laikyti kuo daugiau gyvunu ir tik juos serti.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių