Quantcast

Balose – savininkų išmesti egzotiški augintiniai

  • Teksto dydis:

Gyvūnų globėjai prabilo apie liūdną tendenciją turimus vėžliukus, kai šie nusibosta, tiesiog paleisti į vandens telkinį. Neatsižvelgiama, ar šiems gyvūnams tinka mūsų klimatas.

"Ar mėgstate ramybę? Ar patinka gyvūnai? Tada turime jums ką papasakoti. Kaip ir kiekvienas gyvūnas patekęs pas mus turi savo istoriją, taip pat ir mūsų vėžliukai "nindzės", - teigė gyvūnų globos organizacijos "Laukinė lesė" savanoriai.

Pasak jų, beveik visi prieglaudoje esantys vėžliukai buvo sugauti vandens telkiniuose Lietuvoje. "Taip, taip, Lietuvoje, ir tai ne lietuviški baliniai vėžliai! Žmonėms tikriausiai atsibodo ir padarė "gerą" darbą, paleido juos į laisvę mirčiai", - konstatavo savanoriai.

"Gal būt jie nenorėjo blogo, bet kaip sakoma, nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Ačiū žmonėms, kurie sugavo juos ir nepaliko likimo valiai", - kalbėjo gyvūnų globėjai.

Padėti globoti šiuos vandeninius draugus galite ir jūs. Prieglaudoje yra vėžliukų, kuriuos savanoriai mielai dovanotų atsakingiems naujiems šeimininkams. Kontaktus rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
i zologijos soda atiduotu kaip galima ismest.ne ju cia klimatas zus visi.yra debilu kurie gyvetes laiko smauglius.nusibos ismes i lauka.kad kam ikastu isgazdintu

Anonimas

Anonimas portretas
Prieš pirkdamas gyvūną,pirkėjas turėtų pristatyti pažymą,kad yra sveiko proto.Priešingu atveju gyvūnėlio neparduoti,kad jo nekankintų.Kaip galima būti tokiems neatsakingais ???...tai baisu.!!!

...

... portretas
Tuoj balose ir krokodilai pasirodys... :S
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių