Quantcast

Atskubėję pas sužeistą šunį veterinarai buvo šokiruoti (foto)

Sekmadienį apie 2 val. nakties gyvūnų globos draugijai „Penkta koja“ paskambino vaikinai ir informavo, kad prie policijos komisariato Juozapavičiaus prospekte rado sunkiai sužalotą šunį.

„Nuvykus į vietą, vaizdas šokiravo ir mus – šuns galvoje gili skylė, priekinė koja sužalota, matosi kaulas. Ant galvos žaizdos senas „prikepęs“ bintas, ant snukio didelis šašas ir daug pūlių“, - pasakojo „Penktos kojos“ direktorė Agnė Volockytė.

Pasak jos, veterinarė taip pat buvo nustebinta tokia žaizda - ji buvo supūliavusi, audiniai aplinkui supuvę, skleidė nemalonų kvapą. „Dar nežinia, ar nepažeistos smenegys, nes žaizda labai gili. Nėra dalies kaukolės. Šuns laukia sudėtingas gydymas. Mus konsultuoja vienas geriausių specialistų Kauno mieste – žiūrėsime, ką jis patars“, - nerimavo A.Volockytė. Spėjama, kad žaizda yra kirstinė, ji galėjo būti padaryta ganėtinai buku daiktu.

Veterinarai gyvūno sužeidimus išvalė,  nuėmė apmirusius audinius, sutvarstė koją, suleido vaistų. Direktorė teigė, kad iš pradžių žaizda galvoje buvusi mažesnė, bet akivaizdu, kad šuo gydytas namų sąlygomis – tai lėmė, kad žaizda ėmė pūliuoti ir dar labiau atsivėrė.

Draugijos atstovai stebėjosi, kad nepaisant tokių sužalojimų, šuo jaučiasi gana gerai, ėda, geria ir.... nepaliaudamas vizgina uodega.

Apie įvykį buvo informuota policija, tačiau ji neatvyko.  Bus bandoma dar kartą kreiptis į pareigūnus dėl žiauraus elgesio su gyvūnu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žiauru

Žiauru portretas
Žmonės, ar turite širdį???. Kaip galima šitaip žiauriai elgtis???. Tai jau nusikaltimas. Manau ,kad viskas grįžta bumerangu. Dievas atseikėja kiekvienam už padarytus blogus ,piktus darbus.

Aš portretas
Aš tikrai inicijuočiau tokiems pačias griežčiausias bausmes. Nes normalus žmogus to nepadarytų, o išgamos turi būti izoliuoti iš žmonių tarpo.

XX

XX portretas
Manau, kad būtinai reikia surasti ir nubausti, ir griežtai, tokius kankintojus. Tikri šlykštynės.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių