Quantcast

Atsargiai! Kaune veriasi pavojingos duobės

  • Teksto dydis:

Jau kuris laikas Kaune viena po kitos fiksuojamos duobės, dėl kurių vairuotojams net tenka keisti ratus. Ketvirtadienio popietę portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija apie dar vieną pavojingą kelio ruožą. 

„Lazdijų gatvėje atsivėrė duobė. Būkite budrūs!“ – apie nedžiuginančią situaciją Aleksote įspėjo pilietiškas vairuotojas.

Portalui susisiekus su Kauno savivaldybės įmonių avarinės tarnybos darbuotoja ji patikino, kad ši situacija yra žinoma.

„Galiu patikslinti, kad ši duobė buvo atsivėrusi Tirkiliškių gatvėje, ne Lazdijų. Avarinės tarnybos darbuotojai jau nuvažiavo į vietą ir ją užtaisė“, – geras naujienas telefonu sakė pašnekovė. 

Laimė, pranešimų apie įvykusius nelaimingus atsitikimus dėl šios duobės, nėra. Tačiau tai jau ne pirmas atvejis pastarosiomis dienomis, kuomet pavojingos duobės atsiveria Kauno gatvėse. Kai kurios jų vairuotojams atsiejo brangiai.

Portalas jau rašė, kad pirmadienio vakarą Kaune net penki vairuotojai įvažiavo į duobę ir prakirto savo automobilių padangas. Taip atsitiko važiuojantiems iš Marvelės aplinkkeliu „Megos“ link.

Į įvykio vietą atvyko policijos darbuotojai, techninės pagalbos tarnyba. Pastarosios darbuotojai padėjo pakeisti padangas automobilius vairavusioms ir padangas prakirtusioms moterims. Kelios transporto priemonės buvo išgabenti su specialiaisiais automobiliais.

„Apie duobę važiuojant nuo Marvelės vairuotojai mums nepranešė, tačiau informavo Bendrasis pagalbos centras. Mūsų darbuotojas išvyko į įvykio vietą ir ją apžiūrės. Jei tai yra Kauno miesto riba, mūsų atstovas prie duobės pastatys perspėjamąjį ženklą, o vėliau bus imtasi kitų darbų“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno savivaldybės įmonių avarinės tarnybos darbuotoja.

Vairuotojai apie atsiradusią duobę Užnemunės gatvėje informavo Kauno policiją. „Iš vairuotojų gavome ne vieną pranešimą apie duobę Užnemunės gatvėje. Situacija mums žinoma“, – teigė Kauno miesto policijos budėtojas.

Šeštadienio vakarą į Jonavos gatvėje buvusias dvi nepažymėtas duobes padangas prakirto net aštuoni automobiliai. Paaiškėjo, kad šioje vietoje ženklas apie duobes buvo, tačiau jį numušė greitai važiuojantys automobiliai. Taip portalui kauno.diena.lt paaiškino Kauno savivaldybės įmonių avarinės tarnybos darbuotojai.

Ką reikėtų daryti dėl duobių nukentėjusiems vairuotojams? „Jei automobilis gatvėje dėl duobės prakerta padangas, jo vairuotojas turi kreiptis į policijos pareigūnus. Pastarieji vyksta į įvykio vietą ir padeda sutvarkyti formalumus. Tokiais atvejais žalą vairuotojui padengia arba draudimas, arba jie turi galimybę kreiptis į savivaldybę“, – paaiškino Kauno policijos budėtojas.

Pastebėjus tokią ar panašią situaciją kelyje reiktų skambinti bendruoju Kauno savivaldybės įmonių telefonu 8-800 20 000 ir spausti numerį 7. Tuomet informaciją galėsite pateikti tarnybos atstovui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Jos nesiveria jas atveria specialiai tokie kai Kauno vandenys arba inzinieriniai tiklai naujai išasfaltuota gatvę šitie parazitai iškasa po to belekaip užtaiso už tokius darbus juos turėtų bausti ir liepti perasfaltuoti visa gatvę o ne ant naujos gatvės lopų pridėti nuo kuriu duobės atsiranda.

...

... portretas
Krabizmas realybėje.

Anonimas

Anonimas portretas
Kokybės 0, užtai vasarą vaizdelis gražus buvo... O dabar pasimatė viso to "kaunas tvarkosi" rezultatai. Gal atsvers akys mero gerbėjams, kai į tokią duobę įvažiuos?
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių