Quantcast

Atsargiai: Kauno gatvėse masiškai veriasi įgriuvos

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu Kauno gatvių važiuojamojoje dalyje atsiradę nemažai įgriuvų. Visas jas sieja tai, kad jos susiformavo prie vandens nuotekų šulinių. Kas lėmė tokią situaciją keliuose?

Aušros gatvėje susidariusi įgriuva – itin solidi. Ši smegduobė – pažymėta ir aptverta.

V. Putvinskio, Dzūkų, Maironio g. įgriuvos prie šulinių -–menkesnės, tačiau tokių darinių anksčiau pasitaikydavo itin retai, o pastaruoju metu jų kaip reikiant užderėjo. A. Mackevičiaus įgriuvos dar nėra, bet iš charakteringų kelio nelygumų jau matosi, kad ilgai laukti nebereikės.

Ar tai sutapimas, ar tai susiję su vykusiu vandentiekio trasų valymu?

„Kauno vandenų“ technikos direktorius Dainius Gudavičius portalui kauno.diena.lt įvardijo kelias galimas priežastis.

„Jūsų minėtose gatvėse asfalto danga išretėjo ir įdubo dėl karštos oro temperatūros ir galimai atsiradusių defektų šuliniuose. Rangovams yra perduota užduotis televizinės diagnostikos įranga atlikti šulinių apžiūrą, nustatyti priežastį ir prireikus atlikti remonto darbus bei sutvarkyti įdubusių asfalto dangų vietas“, – teigė technikos direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nile

Nile portretas
O kas priima darbus?Juk yra darbų vadovas,ar kažkas dar?kas pasirašo ant paslaugų perdavimo-priėmimo akto?Tai imkit už kupros aukščiau stovintys,

telikas

telikas portretas
Del to jau buvo perspejama nuo pat matijosaicio siautejimo pradzios. Buvo skubama kloti naujus asfaltus, o tai kas po tais asfaltais visiskai nekreipiama demesio. Visa matijosaicio galtviu tvarkymo veikla galima palyginti su tokiu atveju kai sena apgriuvusi medini nama naujai perdazo ar netgi paspakliuoja ir giriasi kad labai sekmingai sutvarke. O kad po nauju spakliumi visiska puvena niekas del to galvos nesuka. Tokios veiklos rezultatus matome dabar kai kasami nauji asfaltai ir pradedamos renovuoti komunikacijos, kurios turejo buti renovuotos dar pries naujo asfalto paklojima. O ten kur dar netvarkytos komunikacijos atsiranda idubos. Kai vamzdziai ir suliniai kiauri, tai yra naturalu

aš portretas
Svarbu kažkur kažką iškast po to kai gatvė buvo sutvarkyta, nes kaip kitaip, juk taip metai iš metų ir nieks nesikeičia..
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių