Quantcast

Atnaujinami autobusų grafikai Kauno rajone

Kauno rajone gyvenantiems žmonėms viešojo transporto stotelėse nebereikės spėlioti, kada atvažiuos autobusas. Kauno rajono savivaldybė kartu su bendrove „Kautra“ atnaujina autobusų tvarkaraščius stotelėse.

„Sulaukdavome daug gyventojų skundų, nes autobusų maršrutų grafikai stotelėse sulaužyti, nuniokoti arba jų visai nėra. Bėda, kad kiekvienas gyventojas nori tą grafiką turėti savo namuose“, - apgailestavo Kauno rajono savivaldybės Kelių ir transporto skyriaus vedėjas Kęstutis Povilaitis. Pasak jo, neretai žmonės grafikų lenteles nešasi namo arba tiesiog nuniokoja – užpurškia dažais, subraižo, sulaužo.

„Mes nepajėgiame bėgti paskui vandalus. Viską darome, kad keleiviams būtų patogiau, svarbu, kad jie patys naujų lentelių neniokotų“, - pastebėjo K.Povilaitis. Viena tokia lentelė kainuoja iki 50 litų.

Kelyje iš Kauno į vilkiją iškabinta apie 40 naujų viešojo transporto grafikų lentelių. Kelių ir transporto skyriaus vedėjas džiaugiasi, kad jos modernios, estetiškai atrodančios ir viliasi, kad bus patvarios.

Artimiausiu metu žadama atnaujinti autobusų grafikų lenteles ir kitose Kauno rajono stotelėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių