Quantcast

Atidarytas į Kauno LEZ vedantis magistralinio kelio viadukas

  • Teksto dydis:

Šalia Kauno laisvosios ekonominės zonos (LEZ) antradienio popietę atidarytas į šią teritoriją vedantis magistralinio kelio Kaunas–Zarasai–Daugpilis viadukas.

Kaip nurodo Susisiekimo ministerija, tai svarbi transporto jungtis, kuri pagerins susisiekimą su šiuo pramonės centru.

„Atidarytas magistralinio kelio A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis viadukas iš esmės keičia pagrindinę transporto arteriją, vedančią į Lietuvai svarbų pramonės ir ekonomikos centrą“, – pranešime sako susisiekimo viceministras Vladislavas Kondratovičius.

Nurodoma, kad viadukas užtikrins sklandų patekimą į Kauno LEZ ir patogias jungtis su greta esančiais magistraliniais keliais – Kauno, Daugpilio, Vilniaus ir Klaipėdos kryptimis.

Tai padidins transporto srautų pralaidumą ir sumažins spūstis, kurios šiuo metu trunka iki 2 valandų.

„Tai padidins transporto srautų pralaidumą ir sumažins spūstis, kurios šiuo metu trunka iki 2 valandų. Eismo sąlygos pagerės 3 tūkst. Kauno LEZ įmonių darbuotojų ir 3 tūkst. Ramučių bendruomenės žmonių bei 8 tūkst. krovininių automobilių, kasdien važiuojančių per šią teritoriją“, – teigia Susisiekimo ministerija.

Siekiant gerinti susisiekimą su Kauno LEZ, vyks tolesni darbai – bus toliau modernizuojama magistralė A6, numatomos naujos transporto jungtys tarp Kauno LEZ ir šalia esančios Ramučių gyvenvietės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Galų gale...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių