Quantcast

Ar Kauno eglė išgyvens iki Kalėdų?

Šeštadienį visoje Lietuvoje siaučiantys vėjo gūsiai ūžavo ir Kaune. Rotušės aikštėje stiprus vėjas po truputį ardė dar tik prieš porą savaičių įžiebtą debesų eglę.

17 metrų aukščio iš pustplasčio puodelių menininkės Jolantos Šmidtienės sukurta Kalėdų eglė pustoma vėjų pavojingai girgždėjo. Kai kurie iš puodelių sulipdyti debesys jau buvo išsiardę ir netvarkingai plevėsavo.

Tuomet didelis debesies gabalas atitrūko ir nukrito ant žemės. Jį pakėlusi moteris padėjo prie kitų Rotušės aikštėje stovinčių papuošimų.

Kalėdinio miestelio namukų papuošimai taip pat buvo nuplėšti, ant žemės voliojosi prie vieno iš jų stovėjusi ir mėlynomis lemputėmis švietusi gyva eglutė.

Rotušės aikštėje vaikštinėjantiems žmonėms kilo klausimas, ar kuriant pagrindinę Kauno eglę buvo pagalvota, kaip ji atlaikytų ekstremalias oro sąlygas - juk žiemą siaučiančios pūgos nėra naujiena. Ir ar kas nors yra atsakingas už Kalėdinio miestelio priežiūrą?



NAUJAUSI KOMENTARAI

klm

klm portretas
Asb nezinau tiems zmonems ar taip darysi ar ne taip vis bus blogai,reikia tik dziaugtis kad zmones stengiasi ir ka nors kuria ,o jus burnojate.

juozapas

juozapas portretas
KOKS MERAS TOKIA IR EGLĖ...

koncervatorius

koncervatorius portretas
renkam geriausią Lietuvos žaliaskarę eglę.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių