Quantcast

Apžvalgos ratas patraukė metalo vagių dėmesį?

Praėjusią savaitę Milikonių apžvalgos aikštelėje Šilainiuose pradėjęs veikti apžvalgos ratas sulaukė didelio dėmesio. Norinčių juo pasikelti netrūksta.

Į apžvalgos ratą kviečiančios MB „Atrakcionai“ direktorius Gintaras Lisinskas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad šiam įrenginiui prireikė apsaugos net ir dieną.

Po to, kai kelias valandas ratas buvo paliktas be priežiūros, pastebėta, kad atsuktas vienos kabinos varžtas, skirtas vienos iš apsauginių tvorelių tvirtinimui. 

„Panašu, kad bandyta nuimti tvorelę, bet ji pritvirtinta ne vienu, o daug varžtų. Tvorelės – metalinės“, – kalbėjo G. Lisinskas. Viena galėtų sverti iki 6 kg. Skaičiuojant, kad kabinų yra 18, susidarytų nemažai metalo, o jo mielai laukia supirktuvės, negailinčios už jį atlygio.

Jau esame rašę, kad ir taip rekordinės metalų kainos dar kils, nors jau ir dabar gyventojai į supirktuves tempia, ką pajėgia. 

 

 

Po šio atvejo, apžvalgos ratas saugomas tol, kol atvyksta darbuotojai. Darbo dienomis I-IV pramoga veikia 11-23 val., penktadienį ir savaitgaliais – 12-24 val. 

Įrenginys pradėtas eksploatuoti gavus įgaliotos įstaigos eksperto išvadas, kad tinkamas saugiai naudoti. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vitalijus

Vitalijus  portretas
O gal meistrai neprisuko????

redakcijai

redakcijai portretas
kodėl leidžiami tokie trolių komentarai kaip "baisu ir gėda"

užsislaptinusi reklama

užsislaptinusi reklama portretas
Geriau bent 2 kartus ratu apsukit nesireklamavę
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių