Quantcast

Apie planus ŽŪM neperkelti į Kauną: tai yra logiškas sprendimas

Žemės ūkio rūmų (ŽŪR) pirmininkas Arūnas Svitojus teigia, kad sprendimas Žemės ūkio ministeriją (ŽŪM) palikti Vilniuje yra logiškas.

„Įvertinčiau ŽŪM ir ministro sprendimą kaip pirmą protingą žemės ūkyje sprendimą. Tas chaosas, sukeltas žemės ūkyje, kėlimas, nepaskaičiavus, nepasvėrus įvedė sektoriui daug nestabilumo. Ne vien dėl žmogiškųjų išteklių – žmonių sumažėjo, kompetentingi žmonės išėjo iš ministerijos, nes buvo daug įtampos, neaiškumo. Tai klausimas buvo – kodėl reikia iškelti nepasitarus su visuomene, su socialiniais partneriais, su žemdirbiais? Lyg ministras ateina rūpintis ne kaimo ateitimi, bet ateina Vyriausybė, kuri rūpinasi pastatų perkėlimais“, – Eltai teigė jis.

Kaip ELTA jau rašė, žemės ūkio ministras Andrius Palionis, įvertinęs darbo grupės išvadas dėl ministerijos kėlimo į Kauną, patvirtino, kad visa ministerija nebus keliama.

Kaip teigiama Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM) pranešime, Kaune dirbs Programinio projektavimo ir valdymo analizės skyrius ir naujai kuriami Bendradarbiavimo su socialiniais partneriais ir savivaldybėmis bei Infrastruktūros, melioracijos ir biokuro skyriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Negali nežadėk. Pažadėjai ištesėk. Nuo vaikystės mane to mokė tėvai . Įdomu kaip tuos pažadukus tėvai auklėjo

nemelagis

nemelagis portretas
Melagių valdžia

...

... portretas
Tai ATVIRAS Skvernelio spjūvis Krabui tiesiai į pražiotus žabtus!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių