Quantcast

Aleksote – nauja techninės apžiūros stotis

  • Teksto dydis:

"Kauno TAC" laikinosios sostinės automobilininkams pasiūlė sprendimą, leidžiantį išvengti gaišaties eilėse prie apžiūros centrų.

Pavasarį ir pirmaisiais vasaros mėnesiais į privalomosios techninės apžiūros stotis (TAS) atvykstančių automobilių srautai tradiciškai išauga beveik trečdaliu, todėl natūralu, kad didžiuosiuose miestuose prie TA centrų susiformuoja didesnės ar mažesnės eilės. Tirpdyti jas įmanoma tik dviem būdais – investuojant į naujas patikros linijas ir optimaliai išnaudojant siūlomas galimybes pačiam pasirinkti patogų vizito į TAS laiką. Telefonu ar techninės apžiūros centro interneto svetainėje rezervavus pusvalandį automobilio patikrai ši procedūra užtruks tik šiek tiek daugiau nei 20 minučių.

"Senoji mūsų įmonės techninės apžiūros stotis Aleksote nuo seno buvo mėgiama vairuotojų, tačiau ten veikė tik viena lengvųjų automobilių patikros linija, todėl nusprendę užsukti žmonės dažniausiai turėdavo šiek tiek palūkėti eilėje. Įvertinę mūsų mieste augantį automobilių skaičių ir atidžiau panagrinėję galimus šios situacijos sprendimo būdus ryžomės netoliese atidaryti dar vieną TA stotį. Suradę Aleksote baigiamą statyti naują automobilių serviso centrą sutarėme, kad dalį pastato Veiverių gatvėje išnuomos mums. Suderinus visas detales, pakako nežymiai pakoreguoti projektą ir užsakyti technologinę ir programinę patikros įrangą", – pasakoja bendrovės "Kauno TAC" direktorius Gintaras Ciegis.

Naujojoje TA stotyje laukti eilėje nereikės nė minutės, nes čia bus priimami tik iš anksto užsiregistruoti automobiliai.

Į naująją TAS investuota apie 80 tūkst. eurų. Įmonės vadovas patikino, kad išaugęs patikros linijų skaičius ir pralaidumas dabar visiškai tenkina Lietuvos transporto saugos administracijos specialistų Kauno miestui apskaičiuojamą kasmetinį darbo vietų poreikį.

"Naujojoje TA stotyje laukti eilėje nereikės nė minutės, nes čia bus priimami tik iš anksto užsiregistruoti automobiliai, o atvykę į "žvalgybą mūšiu" – tais atvejais, jei patikros linija bus laisva (darbo dienomis naujoji stotis dirba nuo 8 iki 18 val., o šeštadienį nuo 8 iki 14 val). Nors kol kas pataikyti į tokį laisvą darbotvarkės "langą" nėra sudėtinga, visgi mes nuoširdžiai rekomenduojame pasinaudoti internetu ar pasiskambinus telefonu "Kauno TAC" nurodytais numeriais pasirinkti patogiausią vizito laiką. Šiuo metu Kaune kasdien siūloma per 200 TA rezervavimo vietų. Pastaruoju metu užimtumas svyruoja nuo 60 iki 80 proc. Jei matysime klientų didesnį poreikį, rezervavimo laikų pasiūlysime dar daugiau. Būna tokių laisvų TA rezervacijos laikų, kai į TA tai pačiai dienai galima užsiregistruoti prieš valandą. Tai tikrai paprasta, o laiko susitaupoma labai daug", – teigia G.Ciegis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Teisingai,tech.apžiūros kainos turi mažėti o didinti centrų visai nereikia.Teko pastebėti ,apžiūros darbuotojų per daug.

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Monopolininkai užvaldė mašinų tech.apžiūrą,joje per daug darbuotojų dirba.Ir apžiūros kaina labai didelė.Jie juk nieko nenuveikia,užcare ant stendo ,įjungę jį purto mašiną ir žiūri jos važiuoklę,prietaisais patikrine labai greitai ,nes daugiau laiko ir nereikia.O pinigai dideli už tai.Faktiškai visi vairuotojai nuvažiuoja apžiūrai susutvarke mašinas,kad nereikėtų antrą kartą sugrįžti.Su techniškai netvarkinga mašina gali tik durnius važinėti,manau turi būti svarbu vairuotojui, saugus važiavimas.

ir

ir portretas
vėl privati monopolinė kontora prisiklijavusi prie valstybės pasistatė dar vieną pinigų siubimo vietą
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių