Quantcast

Aktyviai plėtros planus vykdantis „Iki“ atidarė visiškai naują parduotuvę Romainiuose

  • Teksto dydis:

Atsinaujinimo ir plėtros planus vykdantis vienas didžiausių šalyje prekybos tinklų „Iki“ ketvirtadienį atidarė visiškai naują „Iki“ parduotuvę Kaune, Romainiuose, adresu Vieškeliuko g. 8. Prekybos tinklo „Iki“ investicijos į šios parduotuvės įrengimą siekė daugiau nei 558 tūkst. eurų.

„Siekiame išpildyti savo pirkėjų lūkesčius, suteikti kuo patogesnę ir lengvesnę apsipirkimo patirtį, todėl naujas parduotuves atidarome ten, kur jos yra tikrai laukiamos bei atitinka vietos bendruomenės poreikius. Norime suteikti Romainiuose gyvenantiems žmonėms galimybę patogiai apsipirkti arčiau namų esančioje naujoje modernioje „Iki“ parduotuvėje. Čia siūlysime platų visų kategorijų prekių pasirinkimą. Taip pat įdiegėme kitų įvairių apsipirkimo patirtį gerinančių sprendimų“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Naujausioje 946 kv. m prekybinio ploto „Iki“ parduotuvėje įrengti erdvūs šviežių vaisių ir daržovių, pieno, sveriamos mėsos, taip pat mėsos savitarnos, žuvies ant ledo skyriai. Šviežumą ir patogumą vertinantys pirkėjai galės įsigyti karštų mėsos ir kulinarijos gaminių, mažiausiai tris kartus per dieną vietoje kepamos duonos ir bandelių. Čia bus ir erdvus konditerijos skyrius.

Patogesniam apsipirkimui naujoje „Iki“ parduotuvėje įrengtos 6 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti lengviau ir greičiau. Taip pat čia veikia 3 paprastos kasos ir infokasa. Pirkėjų patogumui „Iki“ parduotuvė Romainiuose bus atvira kasdien nuo 7.30 iki 22 val.

Dar lengvesnei apsipirkimo patirčiai naujoje „Iki“ parduotuvėje taip pat veikia ir click&collect paslauga. Ja naudodamiesi pirkėjai elektroninėje „Iki“ parduotuvėje užsakytas prekes gali atsiimti vietoje. Ši paslauga itin patogi greitį vertinantiems pirkėjams, kurie pageidauja reikiamas prekes išsirinkti internetu.

Ši visiškai nauja šiuolaikiška ir moderni „Iki“ parduotuvė pastatyta taip, kad atitiktų darnios plėtros planus. Ji įrengta pagal naujausius įmonės standartus. Pirkėjų patogumui įrengta erdvi automobilių aikštelė, apgalvoti jaukią aplinką kuriantys žalieji plotai.

Prekybos tinklą „Iki“ šiuo metu sudaro 233 parduotuvė, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Nuolat naujoves diegiantis prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidarė ir pirmąją autonominę parduotuvę su „Iki“ prekės ženklu. Tai pirmoji tokia Lietuvoje ir Šiaurės šalyse. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ bei nuosavo prekės ženklo „Iki“ elektroninę parduotuvę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Mano

>Mano portretas
na Rimi gal ir nelabai visur blogas - pas juos viskas taspats bet brangiau. Akciju mažai būna o jei būna vistiek brangu. Žinoma kartais galima rast kad ir brangiau bet geresnės kokybės bet dabar kai turėsim laikytis griežto pinigų skaičiavimo šitas PC nemanau kad pakils į aukštesnius reitingus nei ka pas jus komentare nustatyti

IKI "naujienlaiškis"

IKI "naujienlaiškis" portretas
Kas savaitę gaunu internetinį IKI "naujienlaiškį". Jį gal labiau tiktų vadinti šposaraščiu, nes per pusmetį nesu matęs nei vieno dėmesio verto pasiūlymo. Tik tokios prekės, kurių beveik niekam nereikia.

Mano reitingai

Mano reitingai portretas
Man IKI gal tik 3-4 vietą hierarchijoje užima. O šiaip tai Mxima ir dar kartą Maxima. LIDL'as pasišiko per pandemiją reikalaudamas galimybių pasų [nors neprivalėjo tai daryti], tai į jį retokai užsuku. Bet šiaip jis II vietoje. Vis dažniau užsuku į Promo. Na, o iki man lygiavertė su "Norfa" [Praktiški žmonės apeina Norfą :)]. Na, o blogiau už viską yra Rimi ir Šilas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių