Quantcast

Akademijoje atsiras dar vienas šiuolaikinis medicinos centras

  • Teksto dydis:

Akademijoje (Kauno r.), Margirio gatvėje įsikūrusios UAB „Analizė“ teritorijoje, burzgia technika - čia statomas centras, kuriame  gyventojams bus teikiama daugiau kokybiškų sveikatos priežiūros paslaugų.

Sparčiai augant Akademijos ir Ringaudų seniūnijoms, didėja ir gyventojų, apsilankančių Pilėnų sveikatos priežiūros centre (SPC) skaičius.

„Norėdami pagerinti aptarnavimo kokybę ir sutrumpinti eiles pas gydytojus, nusprendėme įkurti dar vieną sveikatos priežiūros paslaugų teikimo padalinį“, - pasakojo įmonės direktorius, gydytojas Linas Urba.

Naująjį centrą planuojama atidaryti 2020 m. IV ketvirtyje, tada Pilėnų SPC paslaugos bus teikiamos dviejose Akademijos miestelio vietose: Studentų g. 1 ir Margirio 1.

Norėdami pagerinti aptarnavimo kokybę ir sutrumpinti eiles pas gydytojus, nusprendėme įkurti dar vieną sveikatos priežiūros paslaugų teikimo padalinį.

Naujame centre, be kitų paslaugų, suplanuota įrengti rentgeno diagnostikos kabinetą, todėl šiam tyrimui pacientams nereikės vykti į kitas gydymo įstaigas. Klinikoje bus ne tik medicinos, bet ir įvairių grožio bei sveikatingumo paslaugų.

L. Urba pasakojo, kad medicinos personalas dirbs šiuolaikiškai įrengtuose kabinetuose, bus daug jaukių erdvių ir suaugusiesiems, ir vaikams. Bendras klinikos patalpų plotas sieks 1600 kv. m. Pacientų patogumui šalia pastato bus įrengta automobilių stovėjimo aikštelė.

„Esu gimęs ir užaugęs Akademijoje, todėl gerai suprantu vietos gyventojų poreikius. Šiuolaikinių medicinos paslaugų žmonėms reikia jau dabar – tai mintis, kuri ir pastūmėjo įgyvendinti šį projektą“ - kalbėjo L. Urba, pabrėždamas, kad verslui plėstis Kauno rajone yra sudarytos palankios sąlygos.

2001 m. Akademijos Studentų g. įkurtas Pilėnų SPC buvo viena pirmųjų privačių įstaigų Kauno regione, kuri teikė nemokamas asmens sveikatos priežiūros paslaugas, finansuojamas iš Teritorinių ligonių kasų.

L. Urbos prisiminė,  kad veiklos pradžia buvo nelengva. Iš pradžių įmonė vykdė didmeninę prekybą vaistais bei medicinos prekėmis. Šiuo metu didžiąją dalį apyvartos sudaro pajamos iš prekybos odontologinėmis medžiagomis. UAB „Analizė“ aptarnauja didžiąją dalį odontologinių kabinetų, nepriklausomų vaistinių bei šeimos klinikų visoje Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na va

na va portretas
mažiau reikės miestui vERKTI, kad kaimiečiai NE JAM ATNEŠA LIGONIŲ KASOS PINIGUS.

Poreikis tikrai yra, linkiu kokybisko darbo.

Poreikis tikrai yra, linkiu kokybisko darbo. portretas
medikas

...

... portretas
Kažkam medikai (ir vaistai) - it narkotikai, be jų gyvent nebemoka.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių