Quantcast

2019 metais Kaune ir Kauno rajone atnaujinti 25 daugiabučiai

Grįžti į straipsnį

Aurelijus K.

Aurelijus K. portretas
Sveiki. Iš kur jūs visi piktuoliai išlindote? Jau trečią vartau puslapį,o jūsų fainiausi-pikčiausi komentarai vis nesibaigia. Jums gal psichoterapijos seansuose liepia už bausmę parašyti ''desėtką'' kitą? Baisu,ir linksma.Raganų šabašas kažkoks. 0.40-0.50€ šildymo kaina. Mano name. Po renovacijos. Kas dar neaišku. Kokybė šiaip. Jei būt liuks,būtų 0.30-0.40€ už 1kv.m. Temperatūra laikau kiek noriu. Nustatau 21-23°. Sėkmės ir jums,renovuokite:)

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos daugaibucuose gyvetojams, stop redaugiavuciu renovacijai, kitaip tarian legaliam gyventoju apiplesimui. Tuos pinigus, kur "skyre" valstybe ir tuos,kuoriuos"skyre" is europos sajungos klimato kaitos, brangieji gyventojai jus ju negausit, juos pasiims tarpininkai.O po to dvidesims metu per bankus su procentais grazisit bankams. O pinigeliai bus paimti tam tikru funkcionieriu.JIE TAPS LIETUVOS MILIJARDIERIAI, O JUS BUSITE 20 MATU BANKAMS SKOLININKAI.

DEmokratija

DEmokratija portretas
Miesto elitui reikia nevaržyti konstitucinių žmogaus teisių ir leisti miesto gyventojams būti savarankiškiems-laisviems ir šildyti savo butus savarankiškai - individualiai - autonomiškai ir visa korumpuota miesto biurokratinė administracija sumažės iki efektingo minimumo. Individualių ir pažangių (ekonomiškų) buto šildymo būdų bei priemonių šimtais reklamuoja internetas ir prekybos centrai. Centralizuotas šildymas, šildantis savivaldybės žemę ir orą, keliauja į pažangos- geresnio gyvenimo šiukšlyną, tačiau savivaldybė skolinasi ES milijardus eurų ir investuoja juos į šiukšlynan keliaujantį centralizmą. Individualizmas, o ne kolektyvizmas yra kapitalistinės ekonomikos pagrindas. Dar Lietuvoje žmogų valdo stipresniojo interesai, o ne Konstitucijos normos.

DEmokratija

DEmokratija portretas
Tai ne vien ponas V Serbenta sirpsta sėdėdamas ant Kauno miesto monopolinio centralizuotos šilumos vamzdžio, kuriuo teka milijonai idiotinio renovavimo milijonai. To vamzdžio pradžia - V.Maijošaičio stebimoje kriminalinių bendrijos susiprichvatizuotoje ''Kauno energijoje''. Tas vamzdis turi išmaitinti visą miesto savivaldybės biurokratų - veltėdžių armiją su visu neprivatizuotu sveikatos, švietimo, kultūros,sporto, transporo ir kt. socializmo palikimą. Bolševikinis politrukas valdyti miestą demokratiškai nemoka, nes komunistų partija jį mokė vadovauti pagal marksistines dogmas. Tai, greičiausia, V.Matijošaičio chebros iš ''Vieningas Kaunas'' reklaminis straipsnis, užsakytas už mokesčių mokėtojų pinigus.

APGAULINGA PRIEDANGA

APGAULINGA PRIEDANGA portretas
Ponas V.Serbenta sedi ant "AUKSO GYSLOS",kuria teka milijonai - nuo kiekvieno namo apie milijona,todel jam yra dziaugsmas,bet ar dziaugsmas yra daugiabuciuose gyvenantiems zmonems,kurie turi sumoketi 12000-15000 euru?! Manau,kad tas aukso vamzdis yra NUSIKALTIMAS- ne mazesnis negu Grigiskiu. Dalis zmoniu ,kurie nemoka logiskai mastyti ir skaiciuoti,gal ir nori renovacijos,o kiti VERCIAMI PER PRIEVARTA IMTI PASKOLAS PO 12000 - 15000 euru. Daugelis neturi pinigu net normaliai pavalgyti,bet "mafijozinems" strukturoms turi sukrauti turtus. Zmonems nerupi 30% suma,zmonems rupi kiek jiems reikia moketi t.y. 12000-15000 euru. Kodel jus liepiat zmonems taupyti silumine ENERGIJA,o ne pinigus,kurie neatsipirks net per 30 metu.Tai irodys EUROPOS ZMOGAUS TEISIU TEISMAS - renovacija, kai kuriu zmoniu, teisiu pazeidimas su VALSTYBES PALAIMINIMU!

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Užtenka apšiltyti ( pašildyti , įrengti langines ) langus kuriais jūs 80 proc. paros nesinaudojate , ir patalpoje taps 30-50 proc. šilčiau .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Parodykit man tuos ligonius ( neturinčius kur dėti pinigų ) , kurie nori sugadinti kaimynui gyvenimą , ilysti bankams į skolas , ir negauti daugiau niekada paskolos . Beje tarp tų idiotų valstybės tarnautojų gauja , nes dalis valdiškų butai kurių gyventojus terorizuoja valstybės tarnautojai .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Pasinaudojant nusikalstamu politiniu sprendimu ir idiotais kurie nemoka skaičiuoti . Sugadino žmonėms gyvenimus .

nesamone

nesamone portretas
per prievarta kisa ta renovacija,zmones nenori ,kokio velnio paskui moketi bankui paskola 20-25 metus.apklijuoa putu polistiroliu ir visa renovacija.

tik 25 kumetynai

tik 25  kumetynai portretas
-PER METUS ir tai ne vien mieste, bet ir rajone. ..Tai 2 500 namų reikės ---100 metų !!!??? Nekas kumečiams atliks nuo grandiozinių dvarelio, mokslo salų, koncertų salių statybų :(

UFFO

UFFO portretas
vargsai zmones

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Tuo siekiama maksimaliai apriboti savininkų teisės ir galop visi nusavinti asmeninį turtą. Formaliai turtas bus tavo, bet tu su juo nieko negali daryti, savivaldybės skirtas asmuo jį tvarkys (ar pirmininkas), kaip jis nori. Ir kuo ne komunizmo statyba. O gal tuo nereikia stebėtis, nes Lietuvą jau valdo liberalmarksistai. Šio proga Rusijos caras Petras pirmasis yra pasakęs: Duok žmogui ką nors parašyti ir pamatysi, kaip visas jo durnumas iš kils į paviršių..........

Galerijos

Daugiau straipsnių