Quantcast

2017-ieji į Kauno rajoną pritraukė rekordinių investicijų

Grįžti į straipsnį

to to gedis

to to gedis portretas
Kaip gražu- konferencijoje gavo vėliavą ir sertifikatą už tai, kad užsieniečiams ir kitiems išskirtiniams sudarė mokesčių lengvatas, tuo tarpu lietuviams verslininkams ir dirbantiesiems reikia mokėti mokesčius? Kažin, kaip su Konkurencijos įstatymo nuostatomis?

to gedis

to gedis portretas
Liepos mėnesį Liucernoje (Šveicarija) vykusioje tarptautinėje konferencijoje Kauno rajonui įteikta Europos verslo asamblėjos (Europe Business Assembly) vėliava ir sertifikatas, pažymintis rajono pranašumus inovacijų bei investicijų srityse. Taip ,kad...

Audrius

Audrius portretas
Ko nerašote apie šiukšlių deginimo gamyklos statybos pradžią miesto prieigose?

Gedis

Gedis portretas
O kur cia rajono mero Makuno nuopelnai? Nelabai suprantu? Gal galite pasakyt kaip tai padare.kokie vicemerai ar jis vaziavo europos salis ir pristatinejo kauno rajona verslui.?

to kaunietis

to kaunietis portretas
LEZ puslapyje galima sužinoti apie mokesčių lengvatas, taip, be abejo, galima, bet klausimas kodėl tos lengvatos netaikomos kitiems verslininkams, lietuviams, juk jie taip pat investuoja ir moka didžiulius mokesčius, kodėl tokia diskriminacija? Kuo skiriasi užsieniečio investicija nuo lietuvio investicijos? Įdomiai čia- kažkokią teritoriją paskelbia LEZ- ir mokesčių mokėti nereikia? Manau, jei ir kitiems Lietuvos verslininkams būtų suteiktos LEZ galiojančios lengvatos, tai ir darbo vietų būtų daug sukurta, gal net daugiau nei LEZ, ir darbo užmokestį būtų galima mokėti žymiai didesnį. Juk PVM padidintas iki 21 proc krizės metu, ir kažkodėl nesumažinamas? Ir visų pirma, rašant tokius pagyrų straipsnius reikia ir parašyti, nuo kokių mokesčių atleidžiami investuotojai.

to Komentatoriui Šaunuoliai

to Komentatoriui Šaunuoliai portretas
ne policininkas, o milicininkas

kaunietis

kaunietis portretas
Atsidarius LEZo puslapį galima apie mokesčių lengvatas sužinoti...ir sužinoti kokią naudą investicijos duoda šaliai. Šaunuoliai Kauno ir rajono vadovai, kurie jau ne vienerius metus, vieni geriau, kiti silpniau bendradarbiauja, kas labai matosi važiuojant iš miesto link Karmėlavos ar link Klaipėdos. Straipsnyje aprašyta gražiai ir ...beveik apie viską, tik ne apie darbuotojus toms statomoms gamykloms ir įmonėms. Jei apie tai negalvosime ir tam nesiruošime, tai visi tie užsienio, o ir mūsiškių verslininkų pastatyti statiniai bus...tušti , kaip ir sutvarkyti provincijos miesteliai - be emigravusių žmonių.Tuo reikia pradėti rūpintis kol dar įmonės nepastatytos

Patarimas

Patarimas portretas
Tai paskelbkit visą Lietuvą LEZ, juk ir lietuviai nori turėti mokestinių lengvatų? Ir investicijų bus žymiai daugiau.

Komentatoriui Šaunuoliai

Komentatoriui Šaunuoliai portretas
Skirtumas tarp merų yra tas, kad vienas buvęs policininkas,o dabar milijonierius, o kitas buvęs kūno kultūros mokytojas, o dabar spec. liudininkas.Panašumas tas, kad abu šaunuoliai

?????

????? portretas
Ar nepažeidžiamas Konkurencijos įstatymas?

Klausimas

Klausimas portretas
Ponas Karoli, parašykit apie mokesčių lengvatas LEZ. Ar tikrai pagal LR LEZ pagrindų įstatymo 15 str 5 punktą PVM neskaičiuojamas ir į biudžetą nemokamas, 15 str 6 p Užsienio investuotojų LEZ gauti dividendai neapmokestinami? Na. paaiškinkit žmonėms, kokios lengvatos LEZ?

Arvys

Arvys portretas
Puikios, Optimistines prognozės tiek Kaunui, tiek visai šaliai... Tikimės tai tik pradzia

:)

:) portretas
Matijošaitį - į Prezidentus!!!

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Šaunuoliai Kauno rajonas ir Kauno rajono meras, taip toliau ir laikykitės prieš Kauno milicininko norą jus prisijungti ir savintis Jūsų pasiekimus.

Galerijos

Daugiau straipsnių