Quantcast

1 100-asis kūdikis Kauno rajone šįmet gimė Lapėse

  • Teksto dydis:

Antradienį Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas jau 1 100-asis šiais metais gimęs kūdikis – Leonas Pūkas.

Mažylis pasaulį išvydo lapkričio 4-ąją. Leonas yra Agnės ir Edvino trečiasis vaikas, šeimoje auga dar du sūnūs: penkerių Elijus ir trimetis Ąžuolas. Pūkų šeima gyvena Lapėse.

Berniuko mama pasakojo, kad su vyru tikėjosi, kad trečias vaikas šeimoje bus mergaitė, tačiau Elijus ir Ąžuolas norėjo dar vieno brolio ir jų norai išsipildė. „Džiaugiamės mūsų gausia šeima, o ir mažylis labai ramus vaikas“, – teigė Agnė.

Vyras juokavo, kad sunkiausiai šeimai buvo su pirmu vaiku, antrą auginti jau buvo paprasčiau, o trečias – pats augs. „Auginti du sūnus mums sekasi gerai, tad susitvarkysime ir su trimis“, – tikino Edvinas.

Auginti du sūnus mums sekasi gerai, tad susitvarkysime ir su trimis.

Vardą berniukui išrinko vyriausias sūnus Elijus. „Į darželį, kurį lanko sūnus, atėjo berniukas Leonas ir jam labai patiko šis vardas, todėl iškart pasakė, kad toks bus brolio vardas. Mes su vyru nesiginčijome, nes kai rinkome Elijui vardą turėjome du variantus ir vienas iš jų buvo Leonas. Vardas pats pasivijo mūsų sūnų“, – atviravo mama.

Pūkų šeima gyvena Lapėse. Edvinas į pakaunę su šeima atsikraustė, kai buvo šešerių, o Agnė – vyresnėse mokyklos klasėse. Pora susipažino 2009, susituokė 2017 m. vasarą. Abu vienija ir darbas: žmona dirba architekte, vyras interjero dizaineris.

Pasveikinti gausios šeimynos į Raudondvario dvarą atvyko ir Kauno rajono mero pavaduotojas Paulius Visockas. „Džiaugiamės, kad mūsų bendruomenę papildė dar vienas gyventojas. Linkiu, kad mažylis būtų sveikas, mylimas ir laimingas“, – linkėjo P.Visockas.

Vicemeras šeimai įteikė kūdikio knygą, kurioje Leono tėveliai galės užfiksuoti smagiausias sūnaus augimo akimirkas, ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį, kuris šeimai jau ne pirmas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių