Quantcast

Žinia muzikos gerbėjams: vasarą vainikuosiantis festivalis „M.A.M.A. vasara“ – įvyks!

  • Teksto dydis:

„M.A.M.A. muzikinių apdovanojimų“ organizatoriai skelbia, kad festivalis „M.A.M.A. vasara 2020“ tikrai įvyks. Kaip ir planuota, trečią kartą rengiamas geriausių šalies muzikos atlikėjų ir grupių festivalis paskutinįjį vasaros šeštadienį, rugpjūčio 29 dieną, sugrįš į vieną gražiausių Lietuvos vietų – Raudondvarį.

„Džiaugiamės, kad jau keletą metų iš eilės tradicija tapęs festivalis šiemet taip pat sukvies visą būrį pačių geriausių ir perspektyviausių mūsų šalies atlikėjų bei grupių“, – sako „M.A.M.A.“ apdovanojimus organizuojančios asociacijos pirmininkas Martynas Tyla. „Dėl susiklosčiusios situacijos, šiemet festivalis vyks taikant visas saugumo priemones, kad būtų užtikrintas maksimalus žiūrovų saugumas – tam bus skirtas ypatingas dėmesys“.

Kaip ir skelbta anksčiau, rugpjūčio 29 d. rengiamame muzikos festivalyje dalyvaus įspūdingas skaičius muzikos žvaigždžių: pasirodymus surengs Justinas Jarutis, Jazzu, „Flying Saucer Gang“, Vidas Bareikis, Mad Money, DJ Jovani, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Jurijus, „8 Kambarys“, „Junior A“, „Jauti“, „Kabloonak“ ir kt.

„Tikiu, kad bus galima vėl pamatyti žmonių akis. Kai žmogus klausosi muzikos, jis tampa geresnis. Labai laukiu gyvų susitikimų, todėl „M.A.M.A. festivalis“ yra ypač laukiamas“, – savo emocijomis dalinasi dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Vienai populiariausių dainininkių šalyje pritaria ir energija trykštančius pasirodymus rengiantis V. Bareikis.

„Džiaugiuosi, kad šią, tikrai kitokią vasarą, turėsiu galimybę pasirodyti šiame festivalyje“, teigia atlikėjas. „Praėjusiais metais buvo nerealiai gerai, tad tikiu, kad per šį laikotarpį sukauptą energiją realizuosime „M.A.M.A. vasara“ festivalyje. Tai bus įsimintiniausias vasaros uždarymo vakaras“.

Bilietus į festivalį „M.A.M.A. vasara“ galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete.



NAUJAUSI KOMENTARAI

L

L portretas
Mialas muzikoi kaip buvo su ir Remiskis laimejo nemokedamas dainot taip ir sololo dukra

Anonimas

Anonimas portretas
Muzikos gerbėjas, bet ne pop. Ne kažkiek gerų atlikėjų belikę, dauguma kopijuoja užsienį.

RENIS

RENIS portretas
Ir vėl sužvaigždėjusios esybės apdovanos vienas kitą.Nežinia tik už ką.O mes,prasčiokai paremsim juos,tai yra pirksim brangius bilietus į šią tuštybių mugę.Valiooo!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių