Quantcast

„Žalgirio“ arenoje su kolegomis siautėsianti I. Balsytė: gruodį nesergu, nes žinau receptą

  • Teksto dydis:

Lietuvos aktorė, „Keistuolių teatro“ narė Ilona Balsytė šiandien su kolegomis Kauno „Žalgirio“ arenoje pasiners į šventines muzikines linksmybes koncerte „3+3“. Jame prie jos ir ištikimųjų bendražygių Aido Giniočio bei Dariaus Auželio prisijungs trys kūrėjai – Sigitas Mickis, Dalius Skamarakas ir Aurimas Meliešius.

I. Balsytė kalba paprastai – nieko jau nestebina, kad gruodis daugeliui žmonių, o ypač pramogų pasaulio atstovams, yra tikras darbymetis. Neretai nespėjama nei kokybiškai išsimiegoti, nei laiku pavalgyti.

Tokia šventinė skuba, anot aktorės, be abejonės tampa iššūkis imunitetui bei ligų priežastis.

„Ir vis dėlto – jau daugybę metų gruodį nesergu. Negalavimai prasideda tuomet, kai teatras išeina atostogų – sausio pradžioje. Na, tikiuosi, kad 2022-ieji taps išimtis, nes poilsis dėl planuojamo „keistuolių“ jubiliejaus bus trumpesnis. Kai viską įvertini, supranti, kad mano ligų prevencija yra darbas“, – nuotaikingai patikino I. Balsytė.

Naujųjų išvakares ji, kaip ir kasmet, sutiks scenoje. Draugai, vėliau kartu deginsiantys šaltas ugneles bei besimėgausiantys fejerverkais, stebės spektaklį.

„Metų sandūra man yra bičiulių šventė, o Kalėdos – artimųjų“, – sakė I. Balsytė.

30 metų Ievos, 26 metų Saulės ir keturiolikos metų Martyno mama patikino, jog šįmet šeimyna šventė kiek kitaip, nes dar pernai jaunėlis pareiškė nebetikintis Kalėdų seneliu. Kai vaikai buvo maži, aktorė su vyru gruodžio pradžioje iškilmingai iškabindavo pačios pagamintas kojines, į kurias nykštukai kasdien įdėdavo smulkių, bet mielų dovanėlių.

„Dabar savo atributus slepiame ir tradiciją atkursime, kai namuose bėgios anūkai“, – neabejojo pašnekovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

drapalas

drapalas portretas
Oj, tu, balsyte, durnyte, siauraprotyte :)

alio

alio portretas
Vakar buvo...o šiandien "Spragtukas"...Kas čia ką meluoja..

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
BUS KAIP S E L..... DAR DSUGIAI MYŽNIU BUS, PO APSILANKYMO KONCE BE NAMORDNYKU - ANTSNUKIU..... Lauke kates šunys žwengia is aweiu su antsnukiais :-))))
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių