Quantcast

Kaune vėl pražys neužmirštuolių pieva

  • Teksto dydis:

"Parodykime, kad vertiname Laisvės kovotojų auką, esame dėkingi ir laimingi, kad šiandien galime džiaugtis gyvendami nepriklausomoje Lietuvoje. Prisijunk – įsisek neužmirštuolę. Neužmiršk", – kauniečius kviečia iniciatyvos "Neužmirštuolė" koordinatorė Kaune Rasa Duobaitė-Bumbulienė.

Anot jos, "Neužmirštuolė" – tai nacionalinė iniciatyva, raginanti visus Lietuvos gyventojus Laisvės gynėjų dieną į atlapą, greta valstybinių simbolių, įsisegti neužmirštuolės žiedą.

"Neužmirštuolių pievos" akcija – vienas iš renginių, skirtų Laisvės gynėjų dienai, Sausio 13-ajai, paminėti. Tradiciškai vykdavęs Vilniuje, renginys jau treti metai vyks Kaune, kur drauge švęsime Lietuvos laisvę ir suformuosime neužmirštuolių pievą iš žiedų, simbolizuojančių atminimą ir pagarbą tiems, kurie kovojo už Lietuvos laisvę", – sako R.Duobaitė-Bumbulienė.

Sausio 12 d. 16 val. kauniečiai kviečiami ateiti į Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelį ir drauge pražydinti "Neužmirštuolių pievą", taip prisimenant tautos didvyrių ryžtą ir drąsą ginant mūsų tėvynę. "Visiems atėjusiems parūpinsime neužmirštuolės žiedų, tačiau neužmirštuolių pievai sukurti būtinai reikia jūsų rankos ir širdies", – kviečia organizatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Na, na

to Na, na portretas
Tamstos nusikalbėjimas - totalus...

Avinų bandai

Avinų bandai portretas
Nekurk sąmokslo teorijų.Kodėl nezabudka? Juk turime gražią senovinę gėlę Neužmirštuolę, darželiuose augintą.Iš kur tiek pykčio prisisėmei?

Avinu banda

Avinu banda portretas
Nuo kada nezabudka ka nors turi su Lietuva? Keli begalviai sugalvojo, avinu banda seka ju pavyzdziu.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių