Quantcast

VDU Botanikos sode Kaune – K. Kerbedžio koncertas

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 25 dieną Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Botanikos sode Kaune savo koncertą surengs vienas populiariausių Lietuvos dainininkų Kastytis Kerbedis. Hitų „Dėl tavęs galiu”, „Pienių vynas“, „Nakty“ ir daugelio kitų puikiai žinomų kūrinių atlikėjas yra pirmoji žvaigždė festivalio „Vasara Kaune 2023“ programoje, tačiau neužilgo bus atskleisti ir kiti vardai.

Trečius metus VDU Botanikos sode rengiamame festivalyje „Vasara Kaune” jau dalyvavo Andrius Mamontovas, Inga Jankauskaitė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, „Ten Walls“, „The Roop“, buvo parodytas Anželikos Cholinos teatro šokio spektaklis „Pikų dama“, koncertavo prancūzų etninės elektronikos novatoriai „Deep Forest“, ekstravagantiški islandai „GusGus“ ir žymus britų atlikėjas bei dainų kūrėjas James’as Arthuras.

Šiemet festivalis vyks paskutinį vasaros savaitgalį, rugpjūčio 24–27 dienomis, vėl kvies miestiečius ir miesto svečius mėgautis gera muzika išskirtinėje gamtos oazėje Kauno centre. Šiais metais savo 100-metį minintis VDU Botanikos sodas jau seniai yra tapęs ne tik laikinosios sostinės, bet ir visos šalies dalimi. Per amžių išlaikęs savastį ir nekintančią misiją, VDU Botanikos sodas jubiliejų sutinka šventiniu šūkiu „Kaip prieš šimtą metų – taip šiandien“ ir siūlo visiems koncertų svečiams minėti šią gražią sukaktį kartu. Festivalio lankytojai kviečiami ne tik panirti į užburiantį muzikos pasaulį, bet ir pamatyti istorinius Aukštosios Fredos dvaro rūmus, pasigrožėti unikaliomis Botanikos sodo augalų kolekcijomis bei pasivaikščioti įspūdingomis alėjomis, kuriose slepiasi romantiškai tyvuliuojantys senieji tvenkiniai.

Dainininkas pasižymi išskirtiniu santykiu ir bendravimu su žiūrovais

Energingas, charizmatiškas, jaunatviškas ir nenustygstantis vietoje – tokiais epitetais apibūdinamas K. Kerbedis. Dainininkas pasižymi išskirtiniu santykiu ir bendravimu su žiūrovais, todėl drąsiai gali būti vadinamas vienu mylimiausių Lietuvos atlikėjų.

K. Kerbedis yra tikras scenos meistras. Jis apgalvoja kiekvieną savo pasirodymą iki menkiausių detalių, o aukštus reikalavimus kelia ir sau, ir kartu su juo dirbantiems profesionalams. Dainininko manieros – išskirtinės, o savitas humoro jausmas kaskart suteikia pasirodymui vis naujų ir ryškių atspalvių. Todėl visi K. Kerbedžio koncertai neatsiejami nuo kokybiško atlikimo, techninių sprendimų ir nenumaldomos energijos, kuria jis spinduliuoja scenoje jau daugelį metų.

Festivalyje „Vasara Kaune 2023“ K. Kerbedis, šiemet švenčiantis jubiliejų, surengs ypatingą koncertą, kuriame nuskambės ne tik žymiausios atlikėjo dainos, tokios kaip „Sakale, lėk“, „Sustok, traukiny“, „Pienių vynas“, „Nakty“, „Dėl tavęs galiu“, „Mėlynakė“ bet ir naujausi dainininko superhitai.

Koncertas vyks 2023 metų rugpjūčio 25 dieną (penktadienį) VDU Botanikos sode, Kaune.

Bilietus platina www.medusa.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal geriau

Gal geriau portretas
ZOO sode ......... gal tada ten greičiau renovacija baigs

Ra

Ra portretas
Po jo paskutinio komentaro ,net ziuret i ji slykstu.

??

?? portretas
Šitas dėdulis save veidrodyje matė? Tokiems seniukams su anūkais laikas žaisti, o ne po scenas trainiotis. Estetinis vaizdas blogas.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių