Quantcast

Vasario 16-oji Kaune: apdovanojimai „Aš – dalis tavęs“ ir šventinis koncertas

Minint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, Kaunas tęsia tradiciją – pagerbti šaliai nusipelniusias asmenybes ir organizacijas. „Žalgirio“ arenoje jau septintą kartą vyks iškilminga apdovanojimų ceremonija „Aš – dalis tavęs“ bei žymiausių šalies atlikėjų koncertas. Vasario 16-ąją 19.30 val. renginio vaizdo įrašą transliuos TV3.

„Žmonės kuria miestus, žmonės kuria šalį. Tik jie yra atsakingi už laisvę, jos išsaugojimą ir tai, ką prasmingo nuveiksime. Džiaukimės, kad turime visas galimybes klestėti, augti, stiebtis, judėti į priekį ir nesustoti. Lietuvoje gyvena unikalūs žmonės – herojai. Jie daro žygdarbius ne tik dėl savęs, bet ir mūsų visų“, – teigė šventės organizatoriai.

Kasmetinėje iškilmingų apdovanojimų ceremonijoje „Aš – dalis tavęs“ už pilietiškumą ir atsidavimą kilnioms iniciatyvoms Kaunas pagerbs laisvės puoselėtojus – asmenybes bei organizacijas. Trofėjai jiems bus įteikti penkiose kategorijose: „Laisva šalis“, „Šviesi šalis“, „Klestinti šalis“, „Stipri šalis“, ir „Unikali šalis“.

Kauno vicemeras Andrius Palionis neabejoja, kad Vasario 16-oji – puiki proga įvertinti savo valstybės augimą ir kiekvieno mūsų indėlį tam: „Savo šalį ar miestą kiekvienas kuriame savaip – idėjomis, prasmingais darbais. Turime kuo didžiuotis, ką švęsti ir dėl ko stengtis. Linkiu tai daryti kasdien.“

Dainas laisvei ceremonijoje dovanos žinomi Lietuvos atlikėjai – „Sisters on Wire“, Vidas Bareikis, Ieva Narkutė, Gabrielė Vilkickytė, Martynas Kavaliauskas, Sandra Lebrikaitė, Kauno bigbendas, choras „Varpelis“ ir kiti.

Organizatoriai atskleidžia, kad paruoštas unikalus pasirodymas – Auksinio scenos kryžiaus laureatas, choreografas Mantas Stabačinskas pristatys specialią choreografiją. Pagrindiniu akcentu taps vienas iš Kauno simbolių – Laisvės paminklas.

Nemokamus bilietus į apdovanojimų ceremoniją bei šventinį koncertą kauniečiai sparčiai išgraibstė, tačiau renginio vaizdo įrašą Vasario 16-osios vakarą 19.30 val. žiūrovai pamatys per TV3.

Su švente Lietuvą sveikins ir puikią nuotaiką kurs renginio vedėjai – Jonas Nainys, Elena Karalienė ir Gian Luca Demarco.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Didžiausia dovana būtų, jei nebeišrinktu prorusiško mero.

plius dovaneles

plius dovaneles portretas
---juros gerybiu pakuotes .PRASUKSIM

Kauniečiai

Kauniečiai portretas
iš kruvinų Krabo letenų jokių apdovanojimų neimsime. Dar gali nunuodyti kadmiu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių