Quantcast

A. Valinskas apie iššluotus bilietus į D. Čižausko atminimo koncertą: gerai, kad sėdėjau

Penktadienį popiet buvo paskelbta apie sausio pradžioje šį pasaulį palikusio dainininko Donato Čižausko atminimo koncertą ir kilnų jo tikslą gautas lėšas paaukoti atlikėjo šeimai. Jo gerbėjai akimirksniu suskato pirkti bilietus – per savaitgalį beveik užsipildė didžiausia Lietuvoje „Žalgirio“ arena.

„Pagal bilietų pardavimus šį koncertą drąsiai galime lyginti su garsiausių užsienio žvaigždžių – tokį procesą stebime, kai pradedama prekyba į Robio Viljamso ar Andrėja Bočelio pasirodymus“, – nuostabos neslėpė „Žalgirio“ arenos atstovas Mantas Verdickas.

„Penktadienį kaip tik išvykau į kelionę. Kai išskridau, bilietai dar nebuvo pradėti pardavinėti. Kelionė su persėdimu truko aštuoniolika valandų. Atvykęs į viešbutį, atsidarau kompiuteryje salės planą ir matau, kad visos vietos pilkos. Pilnas priekaištų rašau į Lietuvą: „Tai vis dar nepradėjote bilietų prekybos? Juk žadėjote penktadienį?“. Gaunu atsakymą: „Pradėjome ir baigėme, jau išpirko“. Nepatikėjau savo akimis... Gerai, kad sėdėjau“, – pasakojo vienas iš renginio organizatorių Arūnas Valinskas. Bilietams tirpstant akyse, buvo atverti papildomi sektoriai, tačiau ir juose vietų liko mažai.

 Tai tikra, kaip ir a. a. Donato meilė muzikai ir savo žiūrovams, kurie jam dabar už tai su kaupu atsilygina

„Stebint, kaip greitai dingsta bilietai, atrodo, kad visa tai netikra. Tačiau tai iš tiesų vyksta. Tai tikra, kaip ir a. a. Donato meilė muzikai ir savo žiūrovams, kurie jam dabar už tai su kaupu atsilygina“, – įsitikinęs A. Valinskas.

Kaip pranešė organizatoriai, D. Čižausko atminimo koncertas suvienys visą būrį jo bičiulių, scenos kolegų. Renginį organizuoja A. Valinskas drauge su ilgamečiu grupės „Du Donatai“ muzikiniu prodiuseriu Žilvinu Žvaguliu ir „Zuzi Muzika“.

„Mus visus sukrėtė netikėtas Donato išėjimas. Jis buvo ryškus talentas, turėjo daugybę gerbėjų, kurie jo klausė ir mylėjo. Šioje bejėgystėje nusprendėme padaryti tai, ką galime ir ką pats Donatas labiausia mėgo – dainuoti. Išgirdę apie planus surengti jam skirtą atminimo koncertą, kuriame skambėtų Donato kurtos dainos, jo scenos kolegos nedvejodami apsisprendė prisidėti, dalis jų net atšaukė tądien suplanuotus savo koncertus“, – teigė A. Valinskas.

Dainos, kurias sukūrė ir dainavo D. Čižauskas, kuriose atverdavo savo širdį iki skaudaus nuogumo, skambės jo atminimo koncerte būtent tą dieną, kai turėjo dainuoti jis pats.

Donato kūrybą atliks ne tik jo ilgametis scenos partneris Karolis Akulavičius, bet ir ryškiausios Lietuvos muzikos žvaigždės: Inga Valinskienė, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Marijonas Mikutavičius, Vaidas Baumila, Paulius Bagdanavičius, „Žemaitukai“, Renata ir Deivis Norvilai, Irūna ir Marius Jampolskis, Česlovas Gabalis, „Patruliai“, Donatas Balvočius, „Džentelmenai“, „Sare Roma“, daugelį metų su Donatu dirbęs muzikos aranžuotojas ir dainų bendraautoris Marius Matulevičius.

Koncerto metu surinktos lėšos bus skirtos D. Čižausko šeimai – žmonai Ievai ir dukrelei Atėnei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

,,Žalgirio,,

,,Žalgirio,, portretas
Arena,dabar į savaite skirs 3 dienas pašalpų rinkimui-,,Žalgiriui,,rimta parama,juk dabar jisai valdo.

kauniete

kauniete portretas
KOKS ČIA PINIGU RINKIMAS KA PLIURPET ŠLIKŠTYNES DAR PEŠTIS PRADĖKIT IŠGAMOS VAFLINSKO ŠAIKA MIRĖ PUIKI TAUTOS MĖGIAMA DAINININKĖ KATUNSKYTĖ IR KAIP PUIKU KAD DABAR PER YOU-TUBE GALI JOS DAINAS PASIKLAUSYTI PRISIMINTI O ČIA KAS DAROSI SU TAIS DONATAIS JEGELEVIČIUTĖM KAŽKOKS TAI BAZARAS RINKLEVOS NUSIŠNEKĖJIMAI APIE KAŽKOKIAS TAI NEŽINOMAI ŽYMES LYG TAI RAŠYTOJAI POETAI IR DAR VISOKIE NEAIŠKUS NEGIRDĖTI

Oną

Oną portretas
Labai gražu bet kaip rašyti tokius komentarus visai negarbinga mes negalime teisti tik užjausti artimuosius ir gėrėtis Donato dainomis.
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių