Quantcast

„Teatro klubo“ ketvirtadienis – su sentimentaliuoju džiazo duetu

  • Teksto dydis:

Ištikimas džiazo ketvirtadienių tradicijoms, „Teatro klubas“ primena – kovo 23 dieną publikai lenksis Dmitrijaus Golovanovo ir Veronikos ChiChi duetas, vienu ritmu kvėpuojantis ir scenoje, ir nužengus nuo jos. 

Lietuvos džiazo federacijos prezidentas D. Golovanovas Kaune viešėjo kovo pradžioje. Tąkart  draugiją jam palaikė grupė „No Name Jazz Fellas“.

Šį ketvirtadienį vienas ryškiausių ir svariausių džiazo pianistų Lietuvoje „Teatro klubo“ publiką sveikins drauge su  V. ChiChi – šarminga ir ambicinga džiazo vokalo meistre, savo balsu tirpdančią klausytojų širdis. Ryškiai ir drąsiai įžengusi į Lietuvos džiazo sceną, atlikėja subūrė įspūdingą tarptautinį atlikėjų kvartetą su kuriuo įrašė debiutinį albumą „Singer of a 1000 faces“. Pernai pasirodęs jos naujo kvinteto albumas „Namai“ užkariavo klausytojų širdis. Veronika yra aktyvi džiazo scenos ir festivalių dalyvė, nuolat koncertuojanti su savo kvartetu, retro svingo vokaliniu trio „he Ditties“. Neretai ją galima išvysti ir su D. Golovanovu.

Atlikėjai koncertavo ne vienoje Europos šalyje. Atsistoję jiems plojo Jungtinių Amerikos Valstijų ir Kinijos klausytojai. 2016-aisiais duetas pristatė meile, šviesa ir šiluma persmelktą albumą „Dedication“, o 2021 metais paruošė dar vieną naują programą „Džiazas iš namų“. Tai muzikinė programa lietuviu kalba, klausytojus apgaubianti ramybe ir šiluma.

Duetas, kuriam kritikai negaili liaupsių dėl profesionalumo, charizmos ir elegancijos derinio, šį ketvirtadienį kartu su programa „Gyvenimas yra gražus“ žengs ir į „Teatro klubo“ sceną. Erdvių šeimininkai jau ruošia baltas staltieses ir vakaro skanėstus, tuo metu Veronika ir Dmirtijus žada daug geros džiazo muzikos ir nepamirštamas emocijas.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentaras

Komentaras portretas
Kas buvo, tai žino kokia skylė tas teatro klubas, bet tiek to. Tačiau į Kauną gal nereikėtų iš vaivorykštinio Vilniaus kviesti ale džiazuojančių ruskių…
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių