Quantcast

Širdį verianti gelbėjimo operacija Aleksote: pas nelaimės ištiktą stirniuką žmones atvedė jo mama

  • Teksto dydis:

Šiandien, apie 13.30 val., į neuždengtą ir apžėlusį apie šešių metrų gylio šulinį tarp Valstybinės mokesčių inspekcijos ir Aviacijos muziejaus įkrito stirniukas. Viskas baigėsi laimingai, nes jo mama greitai surado pagalbą.

Kaip pasakojo vidutinio amžiaus žmonių pora, pasitikusi į įvykio vietą atskubėjusius ugniagesius gelbėtojus, ši stirna prie jų tiesiog prisikabino. Ir žingsnis po žingsnio atvedė prie minėto šulinio. O po to, kaip įtariama, nuošalyje stebėjo, kas vyksta.

Į šulinį įkritusį jos vaiką ištraukė į įvykio vietą atsiųsti Kauno ugniagesių gelbėtojų aukštalipiai iš 3-iosios miesto komandos.

Stirniuko gelbėjimo operacija su pasirengimu jai užtruko apie penkiolika minučių.

Nusileidę su savo specialia avalyne į šulinį, gelbėtojai panaudojo tokiems atvejams turimą tinklą ir stirniukas netrukus buvo viršuje.

Vyčio Šulinsko nuotr.

Iš pradžių dar manyta, kad jis susižeidęs kojytę. Tačiau „Nuaro“ darbuotojams įkėlus stirniuką į dėžę, šis pradėjo šokinėti ir leisti tam tikrus garsus. Kaip paaiškėjo netrukus, – šaukėsi mamą. Ir ši netrukus prisistatė. O po to abu laimingi nubėgo savo keliais.

Anot ugniagesių gelbėtojų atstovo, pavojų ne tik gyvūnams, bet ir žmonėms keliančio šulinio, į kurį įkrito stirniukas, paskirtis – neaiški. Jame nėra jokių vamzdžių. Manoma, kad tai – anksčiau šioje vietoje buvusio karinio dalinio palikimas.

Vyčio Šulinsko nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ale

ale portretas
stirnos poelgis net labai nežmogiškas. Kur ritasi pasaulis? Na, o seniūnijos "artojai" prie kėdžių prilipę. Jų pagrindinis rūpestis--"perleisti" savo darbą kitiems, nes kur tai matyta--darbe dirbti??? Iš tiesų tai aš labai nuoširdžiai dėkoju žmonėms, kurie atėjo paskui stirną prie šulinio, ir gelbėtojams. Ačiū.

tadas zurnalistui

tadas zurnalistui portretas
man labai veria sirdi.

O

O portretas
nosinės pavadinimo antro žodžio gale tai nereik. Šaukštas deguto medaus statinę pagadina, nežinojot, raštingieji žurnalistai?
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių