Quantcast

Šilainių šventėje – aplodismentais lydimos meno kolektyvų varžytuvės

  • Teksto dydis:

Praėjusį šeštadienį, rugsėjo 24-ąją dieną, nugriaudėjo jau tradicine tapusi bendruomenių šventė ,,Šilainių rudenėlis“. Šventėje pasirodė per šimtą dalyvių ir kelis kartus daugiau žiūrovų.

Renginį organizavo Viešosios įstaigos (VŠĮ) ,,Šilainių bendruomenės centras“ direktorius seniūnaitis Jonas Marcinkus, o šventės scenarijaus autorė ir vedėja – kaip visada nuostabi ir šmaikšti scenos virtuozė Violeta Visockienė.

Sveikinimo žodžius Šilainių seniūnijos bendruomenei tarė Seimo nariai, Kauno miesto savivaldybės administracijos vadovai, miesto tarybos nariai. Po sveikinimo kalbų prasidėjo meno kolektyvų varžytuvės.

Šventėje dalyvavo Šilainių folkloro ansamblis ,,Slaunos su škerpetkutėm“, Romainių vokalinis ansamblis ,,Rūta“, Sargėnų-Vytėnų kapela ,,Šilas”, Dainavos meno kolektyvas ,,Brydė”, Petrašiūnų choras ,,Monte Pacis”, Šilainių senjorų klubo kapela ,,Berželis”, retro grupė ,,Randevu” .

Meno kolektyvai tarpusavyje varžėsi, kuris iš jų sulauks garsiausių aplodismentų. Skambėjo lietuvių liaudies melodijos, romansai, savos kūrybos dainos. Tuo pat metu vyko liaudies menininkų ir kultūros paveldo gaminių mugė, o į šventę kartu su tėveliais atėję vaikučiai džiaugėsi UAB ,,Namų priežiūros centras” filialo ,,Šilainių būstas”, kuriam vadovauja direktorė Jolanta Volteraitytė, organizuotu piešinių konkursu.

Šventės metu Šilainių seniūnijos bendruomenių vadovai apdovanojo aktyviausius ir iškiliausius bendruomenių narius už jų indėlį į bendruomenių veiklos stiprinimą. Nuskambėjus paskutiniams šventės akordams, renginio organizatoriaus VŠĮ ,,Šilainių bendruomenės centras“ direktorius seniūnaitis J. Marcinkus apdovanojo šventėje dalyvavusius meno kolektyvus padėkos raštais ir saldžiomis dovanomis, taip pat įteikė padėkos raštus aktyviausių Šilainių seniūnijos bendruomenių vadovams ir šios šventės rėmėjams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių