Quantcast

Šiemet „Pakrantė“ kauniečius kvies į muzikos festivalį: laukia koncertai ir pramogos

  • Teksto dydis:

Didžiulio kauniečių ir miesto svečių susidomėjimo sulaukiantys „Pakrantės“ koncertai šią vasarą muzikos mylėtojus vėl suburs koncertams šalia „Žalgirio“ arenos. Birželio 29 – liepos 2 dienomis čia pirmą kartą bus surengtas muzikos festivalis, kurio metu pasirodys žymiausi atlikėjai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio.

Vasarą, kai ypač norisi smagiai leisti laiką su šeima ir draugais, kauniečiams pramogų nebereikės ieškoti toli bei vykti į kitus miestus. Pačioje miesto širdyje, Nemuno saloje, jų laukia net kelios muzikos ir pramogų kupinos dienos.

„Šiemet kilo mintis suorganizuoti festivalį, kuriame netrūktų geros muzikos, įvairių pramogų ir kokybiško laiko visai šeimai. Jau ne pirmus metus kviečiame klausytojus mėgautis muzika po atviru dangumi, o visiškai atsinaujinantis renginio konceptas tik dar labiau prie to prisidės“, – sakė „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas.

„Pakrantės“ organizuojami koncertai šiemet vyks keturis vakarus, o kiekvienas jų bus skirtas vis kitokiam muzikos stiliui. Birželio 29 d. Nemuno saloje skambės lyrinė muzika, birželio 30 d. – hiphopo kūriniai, liepos 1 d. – elektroninės muzikos hitai, o liepos 2 d. čia pasirodys populiariosios muzikos atlikėjai.

Jau dabar aišku, kad į „Pakrantės“ sceną žengs populiarusis austrų elektroninės muzikos duetas „Klangkarussell“, didžėjus ir muzikos prodiuseris DJ Jovani, grupės „G&G Sindikatas“ ir „8 kambarys“, atlikėjos Gabrielė Vilkickytė, Monika Liu, Evgenya Redko bei dainininkas Linas Adomaitis.

Taip pat kiekvieną vakarą pradės jaunieji talentai, tarp kurių – atlikėjos Aistay ir Gabija Li bei DJ Kayka. Liepos 2 d. „Pakrantės“ scenoje, kurią pristato „Gera dovana“, pasirodys grupė „Elektra Band“.

Be įsimintinų koncertų „Pakrantėje“ apsilankiusių festivalio dalyvių lauks ir speciali zona, kurioje bus galima skaniai pavalgyti, pabendrauti su bendraminčiais ir išbandyti įvairias pramogas. Liepos 2 d. šalia „Žalgirio“ arenos vyks ir tradicinis, jau tryliktą kartą organizuojamas „Žalgirio 3×3 Green Feel‘s“ turnyras, kuriame varžysis krepšinio entuziastai.

Bilietai platinami bilietų platinimo platformoje „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
pritariu lietuviskumui tik to maza kas uzdare musu /duokim garo/ kurios pasilgo visi zmones n eiskrype i n vakarietiskas /vertybes/ setono guolyjez=0
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių