Quantcast

Šiandien prasideda vieša prekyba bilietais į 50 Cent koncertą

  • Teksto dydis:

Šiandien, birželio 9 d. 10 val. visame www.bilietai.lt tinkle prasidėjo prekyba bilietais į hiphopo legendos 50 Cent koncertą.

Spalio 11 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje atlikėjas surengs savo pirmąjį koncertą Lietuvoje. Specialus renginio svečias – dar vienas sunkiasvoris hiphopo pasaulyje Busta Rhymesas. Šis pasirodymas yra įtrauktas į 50 Cent gastrolinį turą „The Final Lap“, skirtą jo debiutinio albumo „Get Rich or Die Tryin'“ išleidimo dvidešimtmečiui.

Dėmesio! Beveik visi bilietai, skirti registruotiems Bilietai.lt klientams, buvo išpirkti per dvi išankstinės prekybos dienas. Atsižvelgiant į tai, rekomenduojame  neatidėlioti bilietų pirkimo vėlesniam laikui, nes jų gali tiesiog nebelikti.

Svarbu! Be įprastų bilietų galima įsigyti trijų tipų VIP paketus – tai „Sire Spirits Ultimate VIP Lounge Package“, „Premium Seated Package“ ir „Golden Circle Early Entry Package“. Bilietų kiekis kiekvienoje kategorijoje yra ribotas.

50 Cent arba Curtis Jamesas Jacksonas III (toks tikrasis atlikėjo vardas) - daugybę apdovanojimų pelnęs reperis, verslininkas, aktorius ir prodiuseris iš Niujorko, Kvinso rajono. „Grammy“ apdovanojimo laureatas ir vienas talentingiausių bei produktyviausių savo laikmečio muzikos atlikėjų išgarsėjo vos išleidęs savo pirmąjį albumą „Get Rich or Die Tryin'“, kuris pagerino visus įmanomus rekordus. Nuo tada 50 Cent yra pardavęs daugiau nei 30 milijonų albumų ir pelnęs daug prestižinių apdovanojimų, tarp kurių – „Grammy“, „BRIT awards“, „Primetime Emmy“, „Billboard Music Awards“, „World Music“,  „American Music Awards“, „BET Awards“ ir daugelį kitų.

Organizatorių nuotr. 

Debiutinis 50 Cent albumas „Get Rich or Die Tryin'“ (2003), kurį prodiusavo Eminemas ir Dr. Dre, sulaukė milžiniškos komercinės sėkmės. Šio albumo singlai „Wanksta“ ir „In Da Club“ turėjo tiek daug stiprių melodinių „kabliukų“, kad netrukus tapo tikrais popmuzikos megahitais. JAV topų lentelės „Billboard Hot 100“ pirmoje vietoje puikavosi net du kūriniai – „In Da Club“ ir „21 Questions“, o pats albumas, Amerikos įrašų pramonės asociacijos RIAA duomenimis, tapo devynis kartus platininiu.

Panašios komercinės sėkmės bei teigiamų kritikų vertinimų sulaukė ir antrasis 50 Cent albumas „The Massacre“ (2005), kuriame skambėjo „Candy Shop“ ir „Just a Lil Bit“. Penktajame albume „Animal Ambition“ (2014) jau galima išgirsti pokyčių kūryboje, o šiuo metu 50 Cent dirba ties savo naujausiu, jau šeštuoju albumu.

Curtisas Jacksonas III sulaukė sėkmės ir kine bei televizijoje. Nuo 2014 m. jis vaidino kriminalinėje dramoje „Galia” ir buvo šių TV sezonų vykdančiuoju prodiuseriu. Reperis taip pat atliko vieną pagrindinių vaidmenų (kartu su Sylvesteriu Stallone)  filme „Pabėgimo planas“ (2013) bei dvejuose jo tęsiniuose, taip pat pasirodė filmuose „Ji - šnipė“ (2015), „Kirtis dešine“ (2015) ir „Vagių irštva“ (2018).

Per daugelį metų 50 Cent sukūrė įspūdingą muzikanto, aktoriaus, prodiuserio ir verslininko karjerą. Jis buvo pripažintas šeštu iš geriausių 2000-ųjų atlikėjų ir trečiu iš geriausių reperių (po Eminemo ir Nelly). Jo hitai išlieka vienais klausomiausių hiphopo kūrinių per visą šios muzikos žanro istoriją. Dabar jis pirmą kartą atvyksta į Kauną koncertuoti Lietuvos publikai. 

Daugiau informacijos:

https://www.facebook.com/ltipsagency

Video:

In Da Club: https://www.youtube.com/watch?v=5qm8PH4xAss

Candy Shop: https://www.youtube.com/watch?v=SRcnnId15BA

Pimp: https://www.youtube.com/watch?v=UDApZhXTpH8



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
paklausiau irasu gal 50 cent uz bilieta duociau SEL pries ji jega

litas

litas portretas
nei cento neduočiau už tuos 50 centų

na

na portretas
kazkokia tipo ten grupe,slamstas.o Selas tai jega..duchini vilnieciai begs i mamontovo konca net gatves uzdarys.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių