Quantcast

Rotušės aikštėje startuoja kalėdinis paštas

  • Teksto dydis:

Šventinė nuotaika vis labiau pasiekia kauniečių širdis. Nuo antradienio prie pagrindinės Kauno eglės pradėjo veikti ir kalėdinis paštas, kuris, kaip tikimasi, dar labiau sušildys miestiečių širdis.

Ko gero, nuo vaikystės daugelis prisimena, kaip gera gauti laišką, tikrą, ranka rašytą ir rašalu kvepiantį laišką nuo artimo žmogaus. O ir patiems būdavo smagu merkti parkerį į rašalą ir ant popieriaus raityti šiltus žodžius ir šventinius linkėjimus tiems, kuriuos labiausiai mylime.

Tas geras jausmas gali atgimti kiekvieno kauniečio širdyje. Rotušės aikštėje pradėjo veikti kalėdinis pašas. Tad lankydami kosminę Kauno Kalėdų eglę, nepamirškite ir laiško, kuris atgaivina prisiminimus ir leidžia dar labiau pasinerti į švenčių laukimą.

„Kaune startavo kalėdinis paštas! Teiraukitės „Kosminių Kalėdų Kaune“ atvirukų miesto centre esančiose kavinėse, parašykite nuoširdų sveikinimą, įmeskite į šią pašto dėžutę Rotušės aikštėje esančiame kalėdiniame miestelyje, o mes pasirūpinsime, kad jūsų sveikinimus gautų visoje Lietuvoje!“, – skelbiama Kauno miesto savivaldybės socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Rotušės aikštėje laukia ir kitos kalėdinės staigmenos. Iki pat Trijų Karalių čia veiks dvylika prekybinių ir edukacijų namelių. Taip pat šiemet prie eglutės vilios ir naujovė – taksafonas, kuriuo galima paskambinti Kalėdų seneliui. Be to, visą šventinį laikotarpį Rotušės aikštėje vyks įvairūs renginiai, tad veiklų tikrai netrūks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Labai negraži ir neskoninga eglė...

KAUNO sečias

KAUNO  sečias portretas
labai graži eglutė.

...

... portretas
Meskim į ten 'Krabų pirštelių' pakuotes su adresu: "Jo didenybei BBD Krabui".
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių