Quantcast

Raudondvaryje – koncertas „Viviane canta Piaf“

  • Teksto dydis:

Kovo pradžioje penktą kartą Lietuvoje viešėsianti ekspresyvioji portugalų atlikėja Viviane šįkart Raudondvaryje virpins Editos Piaf gerbėjų širdis.

Viviane muzikos gerbėjų pamilta už savo unikaliai suplaktą fado mediterraneo, tango, prancūziškų melodijų ir džiazo kokteilį, įsuks į amą atimančių chanson français verpetą, numargintą subtiliais portugališkais potėpiais.

Prabangios, emociškai nubloškiančios, virtuoziškai atliekamos prancūzų scenos legendos Editos Piaf interpretacijos iš Viviane mikrofono privers gerai valandai apmirti ir nupleventi į bohemišką kabareto prietemą, spalvingus Paryžiaus skersgatvius, slaptas įsimylėjėlių vieteles.

Patirsime kutenantį atpažinimo jaudulį, nuskambėjus ne kartą girdėtai klasikai: "Padam… Padam…", "L’accordeoniste", "Non, Je Ne Regrette Rien", "Milord" ir, žinoma, "La Vie En Rose" bei daugelį kitų Editos Piaf dainų.

"Dedamės rožinius akinius ir plevename su Viviane į svaigųjį Monmartrą, nes neverta gardesnio gyvenimo gurkšnio atidėlioti rytojui!" – ragina koncerto organizatoriai.

Viviane gimė Pietų Prancūzijoje, kur gyveno iki paauglystės, o jos namuose nuolatos skambėjo didžiųjų prancūzų vardų atliekamos dainos. Edita Piaf buvo vieną jų, palikusi Viviane muzikinėje karjeroje nemenką įspaudą.

2017-aisiais daina "La Vie En Rose" atšventė savo 70-metį. Ši sukaktis įkvėpė charizmatiškąją Viviane paruošti koncertinę programą, kuri itin įtaigiai atskleidžia kraują stingdančią dainininkės balso spalvų gamą.

Dainų skambesį švelniai apgobs akordeonas ir João Gentilis, akustinė gitara ir Tó Viegasas, elektrinė gitara ir João Vitorino, klavišiniai ir Filipe Valentimas, kontrabosas ir Bruno Vítoras.

Koncertas "Viviane canta Piaf" Raudondvario dvaro menų inkubatoriuje – kovo 6 d. 19 val. Daugiau informacijos – Raudondvario dvaro kasose arba telefonu +370 640 35 936.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių