Quantcast

Pykdo vaizdai iš SEL koncerto: tūkstančiai – be kaukių

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje vyko SEL koncertas. Internete pradėjus plisti vaizdams iš renginio, kai kurie tautiečiai neslėpė pykčio – kodėl žmonės pamiršo dėvėti medicinines kaukes. „Man išvis net neįdomu apie tai šnekėti“, – paklaustas apie gerbėjus, kurie koncerte nedėvėjo apsaugos priemonių, teigė dainininkas Egidijus Dragūnas.

Vaizdo įrašuose ar paviešintose nuotraukose matyti, kad iš pradžių saugumo reikalavimų dar buvo stengiamasi laikytis, tačiau vėliau daugelis žmonių atsipalaidavo ir mėgavosi reginiu be kaukių.

Kai kurie tėvai, išvydę koncerte be kaukių besilinksminančius žmones, stebėjosi, kodėl mūsų visuomenėje yra taikomi dvigubi standartai. Tautiečiai pyko, kad „Žalgirio“ arenoje tūkstančiai žmonių nedėvėjo kaukių, kai tuo tarpu atžalas auginantys tėvai net negali nueiti į vaikų kalėdinius koncertus, nes daugelis jų vyksta ne gyvai, o geriausiu atveju nuotoliu. 

„Arena – sausakimša, visi šoka ir dainuoja, o kaukių niekas nenešioja“, – socialiniuose tinkluose rašė mama Vitalija. – Įsivaizduokit, kiek koronaviruso dabar pasklido po Lietuvą.“

„Klaiku, bet tokia realybė“, – liūdesio neslėpė Jurgita.

Kai kurie internautai dėl saugumo reikalavimų nesilaikymo pyko, kiti nematė jokios problemos, o treti negailėjo sarkazmo.

„Išvada – į vaiko kalėdinį žiburėlį reikia Selą kviest“, – rašė internautė Agnė.

Kitas internautas svarstė, ko galima tikėtis po grandiozinio renginio.

„Tikimybė, kad renginio metu virusai skraidys, yra daugiau nei vidutinė. Tai štai, po savaitės turėtų pasirodyti ir pirmieji rezultatai. Variantai du: arba ligoninės užluš, arba nieko ypatingo neįvyks, kažkas susirgs lengva forma ir baubas pasirodys ne toks baisus, kaip pateikiama. Aš statyčiau už antrą variantą. Palauksim“, – dėstė Gintaras.

„Daugelis, kurie pirko bilietus, turėtų gauti 600 eurų baudą ir tai būtų sąžininga. Dvigubų standartų valstybė su jokių standartų nesilaikančia politika. Gėda. Kai tokia atsakomybė – uždarymas garantuotas“, – aiškino kitas internautas. 

Portalui kauno.diena.lt sekmadienį su renginio organizatoriais telefonu ir elektroniniu paštu susisiekti nepavyko. Nekalbus buvo ir atlikėjas E. Dragūnas-Sel.

Pasiteiravus dainininko, ar buvo smagu ir ar viskas praėjo gerai, jis teigė, kad viskas pavyko. „Mes stengiamės, kad žmonės linksmi būtų. Čia interviu ar klausimas?“ – teiravosi E. Dragūnas.

Paklausus apie socialiniuose tinkluose plintančius vaizdus iš koncerto, kur žmonės nedėvi kaukių, atlikėjas ilgai nekalbėjo ir nutraukė pokalbį. „Man išvis net neįdomu apie tai šnekėti. Sėkmės“, – prieš padėdamas telefono ragelį tarstelėjo atlikėjas.

Likus porai dienų iki renginio, E. Dragūnas žadėjo, kad bus sukurtas šou, kokio žmonės tikrai ilgai nepamirš. „Geriausią nuotaiką garantuoju asmeniškai“, – organizatorių platintame pranešime teigė atlikėjas. 

Kaip skelbė renginio organizatoriai, koncerto metu „Žalgirio“ arena bus sausakimša, ir tai bus didžiausias renginys, šįmet vykęs šioje salėje.

„Mes labai džiaugiamės ir dėkojame visiems SEL gerbėjams, kurie bus koncerte. Mane šiandien informavo, kad šiais metais mūsų koncertas „Žalgirio“ arenoje bus rekordinis, tiek žmonių nesilankė jokiame čia vykusiame renginyje ar sporto rungtynėse. Tai įkvepia ir skatina dar labiau tobulėti“, – prieš koncertą džiaugėsi E. Dragūnas.

Kauno policijos atstovai teigė, kad, kiek žinoma, skundų dėl kaukių nedėvėjusių asmenų nebuvo. Visgi tikslesnę informaciją žada pateikti pirmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Korumpuota byla. Visos 3 firmos korumpuotos.

jei klausysim dulkio

jei klausysim dulkio portretas
tai ir triusikai ne pirmo būtinumo prekė

atgimimas

atgimimas portretas
džiugina išlaisvėję žmonės
VISI KOMENTARAI 140

Galerijos

Daugiau straipsnių