Quantcast

Prieš pasineriant į vasaros sūkurį – naktinio kino seansas kauniečiams

  • Teksto dydis:

Kauniečių pamėgtas kinas po atviru dangumi „Night Sky Cinema“ ketvirtadienį kviečia į mokslo metų uždarymui skirtą seansą. Paskutinėmis birželio dienomis rengiamas kino vakaras daugeliui jaunų žmonių tradiciškai tampa vienu iš paskutinių susibėgimų su draugais prieš vasaros atostogas ar darbus.

„Birželį galutinai baigiasi visi su mokslais susiję dalykai, daugelis važiuoja atostogauti arba darbuotis kituose miestuose ar užsienyje, todėl seansas paskutinėmis šio mėnesio dienomis visada sulaukia ypatingai daug žiūrovų. Tiek jų tikimės ir šiandien, juolab, kad ir filmą rodysime labai nuotaikingą ir jaunatvišką – daugybės gerų atsiliepimų sulaukusią komediją „Kelnėse dar ne senelis“, – sakė KTU studentų atstovybės „InDi“, organizuojančios šį renginį, atstovas Deividas Šulcas.

Filme pasakojama nuotaikinga istorija apie vaikiną kuris, likus vos dviem savaitėms iki savo vestuvių, su seneliu leidžiasi į kelionę. Jos metu pamato visiškai kitokį senelio veidą. Senelis parodo anūkui kaip reikia linksmintis, kuris galiausiai taip pat įsijaučia į linksmybes ir pradeda abejoti iki tol priimtais savo gyvenimo sprendimais.

Kino seansas prasidės birželio 28 dieną 23 val. prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje. Automobiliai į aikštelę bus įleidžiami nuo 22 val., todėl rekomenduojama nelaukti filmo pradžios ir atvykus iš anksto užsiimti geriausią vietą.

„Bilieto kaina – išties studentiška, trys eurai automobiliui, kai jame gali sutilpti išties nemaža kompanija. Dar vienas kino lankytojų pamėgtas privalumas – galimybė atsivežti savo užkandžius ir gėrimus. Smagu ir tai, kad renginys jau turi savo tradicijas – kaskart žiūrovai pasibaigus filmui savo teigiamas emocijas išreiškia automobilių garso signalais“, – pasakojo D. Šulcas.

Filmas yra rodomas didžiuliame ekrane ant sienos, o garsas nustatytu dažniu transliuojamas per žiūrovų automobilių radijo imtuvus. Beje, prie to, koks filmas bus rodomas, gali prisidėti ir būsimieji žiūrovai už patikusį variantą balsuodami organizatorių feisbuko puslapyje.

Kitas naktinio kino seansas numatytas tik rugpjūčio 9 d., o dar du filmus planuojama parodyti rugpjūčio 30 bei rugsėjo 13 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių