Quantcast

Prie Kauno pilies – vakarai argentinietiško tango žingsniu

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą prie Kauno pilies miestiečiai ir svečiai gali savo akimis išvysti, kaip šokamas argentinietiškas tango. 

Prie Kauno pilies, šalia ženklo „#Kaunas“, daugelis praeivių neatsispyrė pagundai stabtelėti ir pažvelgti į šokėjus, kurie sukosi argentinietiško tango ritmu. 

Čia vyksta „Vasara su tango | Milonga prie Kauno Pilies“: organizatoriai kviečia pasidžiaugti vasara šokant šį jausmingą šokį atvirame ore.

„Tai – ne pamokos, čia renkasi šio šokio mylėtojai. Ateina ir pavienių žmonių, kai kurios poros keičiasi partneriais tarpusavyje. Kas su kuo nori, tas su tuo ir šoka“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo renginio organizatorė Milda Balandytė. 


„Šokame tiesiog ant grindinio, su įprastais ar šokiui skirtais bateliais. Kaip kad vasaros metu Argentinoje miestų aikštėse vykstančiose milongose (argentinietiško tango šokio vakaruose), kur šio šokio mylėtojai susirenka pabendrauti, susitikti su bendraminčiais bei pasidalinti tango šokiu vieni su kitais“, – neabejingus šokiui kviečia organizatorė. 

Planuojama, kad renginys vyks kiekvieną vasaros ketvirtadienį (esant palankioms oro sąlygoms) nuo 19.30 - 21.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gera ideja

Gera ideja portretas
Puiku!

Labai patinka

Labai patinka portretas
Ir vieta labai gera, geras vaizdas, gamta, pilis. Butinai ateisiu ketvirtadieniais. Aciu organizatoriams tokio saunaus renginio !

Pasiulymas

Pasiulymas portretas
Yra kiemelis uz sv. Gertrudos baznycios...tinkamesne vieta butu
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių