Quantcast

Pirmadienis – ir vėl džiazadienis

  • Teksto dydis:

Pirmadienis – džiazadienis! Tokią tradiciją Kaune baigia įtvirtinti kas antrą savaitę vykstantys džiazo muzikai ir jos interpretacijoms skirti vakarai „Jazzlong“. Trečiojoje šio sezono pirmadienių serijoje birželio 9-ąją pasirodys vilniečių grupė „Sheep Got Waxed“.

Prieš keletą metų susibūręs alternatyviojo su roku flirtuojančio džiazo kolektyvas 2011-aisiais buvo įvertintas „Vilnius Jazz Young Power“ pagrindiniu prizu bei konkurso „Garažas“ publikos simpatijų prizu. Vaikinai jau spėjo aplankyti Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos festivalius, yra koncertavę Maskvoje ir Sankt Peterburge.

Ir Lietuvos, ir užsienio kritikų, kolegų muzikantų bei gerbėjų palankiai vertinama trijulė vos prieš porą mėnesių pagaliau pristatė ir debiutinį savo albumą, kurio premjera ir įvyks Kaune. Tiesa, pernai išleista „Sheep Got Waxed“ muzika teatro spektakliui.

Beje, „Sheep Got Waxed“ Ryšių istorijos muziejaus kieme koncertavo ir beveik prieš metus. Praėjusį rugpjūtį jie taip pat dalyvavo „Jazzlong“ serijoje.

„Jazzlong“ ciklo rengėjai kviečia drauge pasitikti ir trumpiausią metų naktį. Birželio 23-ąją, pirmadienį, „Ryšių kiemelyje 837“ svečiuosis kinematografinio džiazo projektas „Vibegang“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių