Quantcast

Pažaislio muzikos festivalis kviečia į muzikinę kelionę (programa)

  • Teksto dydis:

Gegužės 11 dieną Pažaislio muzikos festivalis kauniečius ir miesto svečius kviečia į muzikinę kelionę, kurios metu keliautojai aplankys atgimstančią Švč. Sakramento bažnyčią, Pelėdų kalną, Kauno miesto muziejaus Miko ir Kipro Petrauskų namus, Panemunės šilą bei Šančiuose įsikūrusią naują kultūros erdvę „No Name Studio“. Kiekvienoje erdvėje dalyvių lauks muzikinės programos, įdomūs gidų pasakojimai, o ištvermingiausi bus pavaišinti arbata!

„Pažaislio muzikos festivalis jungiasi prie „Like Bike 300 000 km iššūkio“ ir ragina klausytojus į festivalio renginius atvažiuoti dviračiais. Ir šį šeštadienį muzikinės kelionės dalyvius kviesime iš vieno renginio į kitą minti dviračiais, todėl stengėmės parinkti kuo įdomesnį ir smagesnį maršrutą,“ – pasakojo festivalio direktorė Giedrė Mikaitienė.

„Muzikinėje kelionėje gali dalyvauti ne tik dviratininkai – visi kelionės renginiai yra atviri kiekvienam klausytojui, nesvarbu, kokį keliavimo būdą jis pasirinks. O jei nespėjate sudalyvauti visoje muzikinėje kelionėje, galite prisijungti bet kuriame jos taške,“ – paaiškino G. Mikaitienė.

Pažaislio muzikos festivalio muzikinė kelionė kviečia į puikiai kauniečiams pažįstamas erdves ir pramogas:

14 val. – Švč. Sakramento bažnyčia (Vilniaus g. 31). Ekskursija po atkuriamą Švč. Sakramento bažnyčią ir akordeonų dueto koncertas kiemelyje.

15 val. – Pelėdų kalno Kauno Tvirtovės įtvirtinimai – ekskursija ir pasakojimas.

15.45 val. – Kauno miesto muziejaus Miko ir Kipro Petrauskų namų salėje – „Kauno fortepijoninio trio“ koncertas.

16.30 val. – Kauno Tvirtovės Panemunės II sandėlys – ekskursija ir pasakojimas.

17 val. – arbata ir Sergėjaus Krinicino (gitara) koncertas „No Name Studio“ (A. Juozapavičiaus pr. 31).

Muzikinės kelionės renginiai – nemokami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių