Quantcast

Paroda „Moters pasaulis 2021“ kvies atrasti naujausias mados, stiliaus ir grožio tendencijas

  • Teksto dydis:

Lapkričio 25-28 d. į Kauną sugrįžta tarptautinė, jau aštuonioliktąjį kartą organizuojama paroda „Moters pasaulis“. Po metų pertraukos „Žalgirio“ arenoje vyksiantis renginys suvienys 270 prekės ženklų, kūrėjų ir paslaugų teikėjų, parodos lankytojams pristatysiančių naujausias mados, stiliaus, grožio, namų ir laisvalaikio tendencijas.

„Parodoje siekiame atliepti tiek grožio ir mados profesionalų, tiek šiomis temomis besidominčių pirkėjų poreikius. Kasmet norime įtraukti kuo daugiau ir įvairesnių prekės ženklų bei paslaugų teikėjų, jiems suteikti galimybę ne tik pristatyti save, bet ir megzti kontaktus tarpusavyje, dalyvauti aktualiose konferencijose, pasirodyti konkursuose. Sugrįždami po metų pertraukos lankytojams ir dalyviams esame paruošę dar daugiau įdomaus turinio, tad tikimės, kad visi paskutinį lapkričio savaitgalį apsilankę parodoje iš jos išsineš daug įdomių pirkinių, minčių, idėjų ir kontaktų“, – sakė parodą organizuojančio „Ekspozicijų centro“ vadovas Erikas Piskunovas.

Šimtai prekės ženklų ir dešimtys atskirų renginių

Lapkričio 25-28 d. į Kauno „Žalgirio“ areną susirinkusių lankytojų lauks išskirtinė galimybė išbandyti bei įsigyti inovatyvių, aukščiausios kokybės grožio priemonių bei įrenginių, užmegzti ryšį ar pasikonsultuoti su jas pristatančias tiekėjais bei grožio meistrais, apžiūrėti ir išsirinkti patikusius, naujausias stiliaus bei mados tendencijas atitinkančius juvelyrinius dirbinius, aksesuarus, rūbus, avalynę, namų ir kitus tekstilės gaminius, kvapus.

Iš viso dalyvių sąraše – per 270 skirtingų prekės ženklų ir tiekėjų, paslaugų teikėjų.

„Organizuodami parodą kasmet norime suteikti kuo įvairiapusiškesnių patirčių, kurios įkvėptų ir motyvuotų net ir renginiui pasibaigus. Dėl šios priežasties, atvykę į parodą lankytojai bei dalyviai turės galimybę pasisemti ir naujų, juos dominančiai sričiai aktualių žinių – parodos programoje suplanuota dešimtys skirtingų renginių, mokymų, konkursų, seminarų“, – sakė organizatorius.

Organizatorių nuotr.

Pirmąją parodos dieną, ketvirtadienį, pagrindinis dėmesys parodos renginių programoje bus skirtas moterų verslumo temai. Parodos dalyvės ir lankytojos yra kviečiamos dalyvauti praktinėje konferencijoje verslų savininkėms, vadovėms ir apie jų kūrimą svajojančioms moterims „Versli ir laiminga bendrystėje“. Po jos vyks „Verslo moterų kontaktų mugė“, suteikianti galimybę betarpiškai pabendrauti su skirtingus verslus atstovaujančiomis moterimis.

Penktadienį, lapkričio 26 d., programoje suplanuota Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos (KIGSA) tradiciškai organizuojama konferencija „Eyelash Sector Conference Kigsa 2021“.

Tikime, jog savo turiniu bei pranešėjų kompetencija seminarų programa bus aktuali ne tik parodos lankytojams, bet ir joje dalyvaujantiems profesionalams.

Penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį grožio srities profesionalai bus kviečiami išmėginti jėgas, o lankytojai – stebėti jų pasirodymus skirtinguose konkursuose. Tarp programoje numatytų konkursų ir pasirodymų vyks daug dėmesio kasmet sulaukiantys dizainerių kolekcijų pristatymai, plaukų stilistų, vizažo bei kitų grožio specialistų konkursas „Talentų arena 2021“, konkursas „Vestuvinio įvaizdžio sukūrimas“, kirpėjų ir vizažistų meistriškumo kovos „Art Battle“.

Sekmadienį lankytojų bei dalyvių dėmesį trauks išskirtinis parodos akcentas – „Pasaulio ilgaplaukės 2021“ rinkimai.

Kasdieniniai grožio patarimai – seminarų salėse

Penktadienį ir šeštadienį, lapkričio 26-27 d., lankytojams bus pristatoma ir speciali seminarų programa, kurioje – kasdieniniai aktualūs grožio ir stiliaus patarimai.

Penktadienio seminarų programoje lauks net penkios įtraukiančios temos. Tai – „Vizija sveikesnių plaukų link: misija ar kasdienybė? Įpročiai, priežiūros klaidos, produktai“, „Jaunystės eliksyru vadinamas kofermentas Q10: be jo negalėtume pajudinti nė mažojo pirštelio“, „Profesionalių plaukų priežiūros priemonių Insight Professional ir Selective Professional naujienų pristatymas ir demonstravimas“, „Žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos“ ir „5 makiažo tips’ai, kurie padės klasikinį vakarinį makiažą transformuoti į Instagram makiažą“.

Šeštadienio programoje – dar trys pranešimai, kurių temos: „Vizija sveikesnių plaukų link: misija ar kasdienybė? Įpročiai, priežiūros klaidos, produktai“, „Grožio disciplina ir jos svarba siekiant ilgalaikio rezultato“ bei „Eteriniai aliejai – unikali augmenijos dovana pasauliui. Kaip jie įtakoja mūsų emocijas, fizinį kūną, kaip saugiai ir paprastai naudoti“.

„Tikime, jog savo turiniu bei pranešėjų kompetencija seminarų programa bus aktuali ne tik parodos lankytojams, bet ir joje dalyvaujantiems profesionalams“, – sakė parodos organizatorius.

Organizatorių nuotr.

Priemonės saugumui užtikrinti

Siekiant užtikrinti parodos lankytojų ir dalyvių saugumą, į „Žalgirio“ areną bus įleidžiami tik Galimybių paso kriterijus atitinkantys asmenys. Neturintiems Galimybių paso bus sudarytos sąlygos atlikti greitąjį antigeno testą parodos vietoje.

Visų bus prašoma dėvėti apsaugines veido kaukes bei laikytis rekomenduojamo saugaus atstumo.

Daugiau informacijos apie parodos „Moters pasaulis 2021“ programą, dalyvių naujienas rasti bei bilietus įsigyti galima čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jones

Jones portretas
Pandemija ,negalima organizuoti jokiu susiburimu o ir neverta.Manau reikia boikotuoti tokius renginius I kurius reikia galimybiu pasu.

yja

yja portretas
lauke prie kalėdinės eglutės neleis ( jau rašė, kad priimtas draudimas), o patalpoj valkiokitės gaujomis kiek tik geidžiate. Čia ką, ta corona veikia užsakomuoju metodu ar kaip?

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
Ar tas organizatorius turi Lietuvos pilietybę? Jei ne, tai kodėl jis nori tokį didelį renginį organizuoti? Gal nori mūsų Tėvynę palikti tik dabartiniams valdantiesiems ir nelegalams?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių