Quantcast

Nuo balandžio 1 d. lankytojams atveriamas VDU Botanikos sodas

  • Teksto dydis:

Nuo balandžio 1 d. lankytojams atveriamas Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Botanikos sodas taikant Lietuvos Respublikoje galiojančius karantino apribojimus. 

Parko lankymas 

Leidžiama lankyti Botanikos sodo parką, ne didesnėmis nei penkių asmenų grupėmis, išskyrus dviejų šeimų ir (ar) dviejų namų ūkių narius.

Oranžerijos lankymas

Didžiausias vienu metu leidžiamas lankytojų skaičius visoje oranžerijoje  ne daugiau nei penkių asmenų grupė (išskyrus dviejų šeimų ir (ar) dviejų namų ūkių narius). 

Botanikos sodo oranžerijoje privaloma dėvėti apsaugines kaukes ar kitas apsaugines veido priemones.

Asmeninės šventės

Leidžiama rengti asmenines šventes viešose erdvėse, jei jose dalyvauja ne  daugiau nei dvi šeimos ir (ar) du namų ūkiai. Dėl šventės organizavimo kreiptis tel. +37061321707, el. paštu: vitalija.petrauskaite@vdu.lt.

Fotosesijos

Vestuvių, krikštynų ir kitų šeimos švenčių fotosesijoms ne didesnėmis nei  penkių asmenų grupėms (išskyrus dviejų šeimų ir (ar) dviejų namų ūkių narius) Botanikos sode būtina iš anksto registruotis tel. +370 (613) 21 707 arba el. paštu: vitalija.petrauskaite@vdu.lt.

Ekskursijos ir edukacijos

Ekskursijos nevyks. 

Neformalusis vaikų švietimas (edukacinės programos) vyks nuotoliniu būdu. VDU Botanikos sodas kviečia registruotis  tel. +370 610 49469 arba el. paštu: erika.juskaityte@vdu.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas vs Fago

Edmundas vs Fago portretas
Tave jau dabar zombiu versti nereikia , tu juo jau esi jei Botanikos sodas tau yra niekis , tad kišk savo snargliuotą nosį į telefoną ir zombiauk toliau - grožis ne tau .

Fago

Fago portretas
I subinę kišk tą botanikos sodą, kas nori pavaikščioti, tas randa, kur nemokamai pabūti gamtoje.Žmones negali nuvykti i artimųjų laidotuves , čia matai i botanikos sodą eikite . Viešpatie kas dedasi pasaulyje ???? Sunaikins patys save, zombiais paversti nori visus, mat tokius lengviau valdyti .

kaunieteN

kaunieteN portretas
Pagaliau atsidarys ir botanikos sodas, niekaip nesuprantu koks ten didelis pavojus grese usikresti, jei vaiksciotu zmones, juk tai ne maxima, niekas eilese nesigruda, o vaikscioti gryname ore tai tikrai galimybe uzsikresti lygi 0. O tai kodel Adamkaus gimnazijos aikstelese niekas nbeuyzsikrecia ten pavojaus nera kai susirenka jaunimas futbolistai ir kt. megstantys parukyti grupese,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių