Quantcast

„Punto live“ muzikinis projektas artėja link pabaigos: „SugarFree“ pasirodymas

  • Teksto dydis:

Startavęs antroje balandžio pusėje, „Punto live“ projektas sveikina vasarą, dėkoja melomanams, karantino metu ištikimai ėjusiems drauge, o ant torto deda vyšnią – „SugarFree“ pasirodymą.

Daugiau nei per pusantro mėnesio „PuntoJazz Palėpės“ scenoje žiūrovus anapus ekrano sveikino gausus būrys atlikėjų. Pradedant mažiau žinomais ir rečiau girdimais, baigiant scenos grandais, tokiais kaip Arina ar „Rebelheart“.

Šis ketvirtadienis skirtas roko grupei „SugarFree“. Kolektyvas, vienijantis patyrusius ir profesionalius atlikėjus, gyvena įvairių stilių muzikos ritmu ir, kaip sako patys, tylą užpildo kokybiškai išgryninta, nesaldinta muzika. „PuntoJazz Palėpėje“ grupė dar nėra koncertavusi, taigi, vakaras šioje muzikinėje erdvėje jiems bus debiutinis.

„Plačiai auditorijai tai, ko gero, bus pats aiškiausias ir žinomiausias vakaras. Gal ne tiek dėl pačios grupės, kiek dėl jų projekto“, – renginių organizatorės Eleonoros Sazanskytės lūpose netrukus suskambo raktinis vakaro žodis.

ABBA – tai gerai žinomas švedų vokalinis instrumentinis ansamblis, sulaukęs ypatingo populiarumo, nepavaldaus laikui. Pop grupės dainas „Mamma mia“,  „Dancing Queen“ ar „Knowing Me Knowing You“ iki šiol niūniuoja ir tie, kurie užaugo su nepamirštamu ketvertu ir tie, kurie dainas girdėjo vos kelis kartus. Išsiilgusiems 1972–1983 metų muzikos, grupė „SugarFree“ dovanoja kelionę į praeitį ir visų laikų geriausius ABBA kūrinius.

Paklausta, ar drauge su ABBA legenda ir grupe „SugarFree“ koncertų ciklas „Punto Live“ atsisveikins su žiūrovais ir klausytojais, renginių organizatorė E. Sazanskytė nesiryžo skelbti galutinio verdikto. Šiuo metu dar deramasi su keliais atlikėjais, todėl laikas parodys ar po šio vakaro reikės dėti tašką, ar kablelį.

„Tikrai nesinori sakyti, kad paskutinis, bet ir žadėti, kad tęsime – negaliu, – nepaisant galutinio sprendimo, E.Sazanskytė draugystę kvietė tęsti rudenį „PuntoJazz Palėpėje“ ir galbūt virtualiuose koncertuose. – Taip, svarstome, kad live koncertus, kuriuos jau galime vadinti tradicija, tęsime ir vėliau. Ne tokiu tempu kaip dabar, bet po vieną kitą.“

„SugarFree“ koncertas ir legendinės ABBA dainos, portale kauno.diena.lt, ketvirtadienį 21 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių