Quantcast

N. Kazlaus į Kauną atvažiuoja su nauja programa

  • Teksto dydis:

Padovanokite sau ir savo artimiesiems ypatingą šventę – kovo 14 d. Kauno valstybinėje filharmonijoje pirmą kartą skambės nauja pramoginė programa “Amerikiečių klasika ir džiazas“, kuri tikrai bus nuostabi dovana kiekvienam.

Koncerte pasirodys tarptautinį pripažinimą pelnę atlikėjai – operos primadona Nomeda Kazlaus (sopranas) ir pianistas Linas Dužinskas.

Programoje – garsiausių XX a. amerikiečių kompozitorių, vieno iš profesionalaus džiazo pradininkų, „Džiazo Tėvo“ Dž.Geršvino dainos ir duetai bei produktyviausio amerikiečių operetės meistro V.Herberto arijos ir dainos.

N. Kazlaus, sopranas, operos primadona, keturių tarptautinių konkursų laureatė, solistė yra nuolat kviečiama koncertuoti prestižiniuose Europos teatruose ir koncertų salėse, Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos Jaunojo kūrėjo premijos laureatė (2007 m.), LRT projekto ”Auksinis balsas” trijų sezonų komisijos narė (2013, 2014 m.), Respublikinio V.Jonuškaitės-Zaunienės dainininkų konkurso komisijos pirmininkė (2013 m.), LRT laidų ciklo ”Skambantys pasauliai su Nomeda Kazlaus” idėjos autorė ir vedėja, dainavimo ir aktorinio meistriškumo kursų ”Palangos vasaros akademija” įkūrėja, viena iš pedagogų. 


Šiame straipsnyje: Nomeda Kazlauskoncertassolistė

NAUJAUSI KOMENTARAI

IQ zemiau kambario temperaturos

IQ zemiau kambario temperaturos portretas
Tik visiskas ....gali pasivadinti Kazlaus.vargse bobute.

o kas pirmoje nuotraukoje? komentatoriui

o kas pirmoje nuotraukoje? komentatoriui portretas
jūs sergate...

o kas pirmoje nuotraukoje?

o kas pirmoje nuotraukoje? portretas
Dž. Geršvinas ar V.Herbertas?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių