Quantcast

„M.A.M.A. vasara“ šiemet taps ilgiausios trukmės populiariosios muzikos festivaliu

  • Teksto dydis:

„M.A.M.A. vasara“ šiemet bus ne tik vieninteliu ir didžiausiu, bet ir ilgiausios trukmės populiariosios muzikos festivaliu. Šeštadienį (rugsėjo 5 d.) Raudondvaryje Kaune vyksiančio festivalio organizatoriai oficialiai patvirtino, kad prailgino renginio trukmę: publiką džiugins net 10 valandų trukmės muzikos programa kartu su 18 žinomiausių šalies grupių ir atlikėjų. Jau šį šeštadienį vyksiantis festivalis žiūrovams vartus atvers nuo 15 val., muzikos programa prasidės nuo 16 val. ir tęsis net 10 valandų.

Bilietus į didžiausią šių metų muzikos festivalį „M.A.M.A. vasara“ galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt.

„M.A.M.A. vasara“ šiemet sukvietė įspūdingą skaičių Lietuvos atlikėjų ir grupių. Festivalis, kuriame pasirodys Justinas Jarutis, Jazzu, „Flying Saucer Gang“, Vidas Bareikis, Mad Money, DJ Jovani ir Jessica Shy, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Jurijus, „8 Kambarys“, „Jauti“ ir „Kabloonak“, neseniai pasipildė dar šešiomis grupėmis ir atlikėjais.

Išskirtinį šou žada OG Version – socialinių tinklų garsenybės Karolinos Meschino širdį užkariavusio reperio pasirodymas gali tapti vienu iš įsimintiniausių. „M.A.M.A. vasara“ scenoje publika išgirs ir pamatys „Metų proveržio“ statulėlę „M.A.M.A. apdovanojimuose“ šiemet gavusią dainininkę Evgenya Redko.

Žiūrovams geriausias savo dainas atliks ir sparčiai populiarėjanti atlikėja Paula – TV šokių projekto „Šok su žvaigžde“ nugalėtoja, prieš keletą metų su savo atliekama daina nukeliavusi iki „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalo.

Intriguojantį pasirodymą specialiai festivaliui „M.A.M.A. vasara“ rengia ir vilniečių indie-pop muzikos grupė „Sisters On Wire“.

Energingą pasirodymą žada alternatyvios muzikos grupė „The Station“, neseniai susitrumpinusi pavadinimą iki „Sinstation“.

Taip pat festivalio publiką kaitins visiškai naujas Lietuvos muzikinės padangės vardas – atlikėjas Kristis, neseniai internetą sudrebinęs Sauliaus Prūsaičio parodija.

Skambiausiu 2020-ųjų vasaros palydėjimo akordu tapsiantis didžiausias muzikos festivalis „M.A.M.A. vasara“ šiemet vyks pirmąjį rudens šeštadienį, rugsėjo 5 d., Raudondvaryje.

„Labai džiaugiamės, kad ir vėl galėsime pristatyti daugybę Lietuvos atlikėjų ne tik apdovanojimų scenoje, bet ir vasaros festivalio formate. Prieš dvejus metus startavęs festivalis parodė, kad mūsų šalies atlikėjai yra populiarūs ir jų pasiklausyti nori tikrai daug klausytojų, norinčių mėgautis kokybiška lietuviška muzika“, – sakė „M.A.M.A. muzikinius apdovanojimus“ organizuojančios asociacijos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių