Quantcast

M.A.M.A. vasara 2021: organizatoriai atskleidžia, kaip atrodys festivalio scena

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį Kauno rajoną sudrebins didžiausias šios vasaros Lietuvos atlikėjų festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“. Ryškiausius šalies atlikėjus vienoje scenoje subursiantis renginys žada įsimintiną beveik dešimties valandų muzikos programą, kurią daugybė atlikėjų pristatys įspūdingoje scenoje. Šiandien organizatoriai atskleidžia, kaip atrodys rugpjūčio 28 d. įvyksiančio festivalio scena Raudondvaryje.

„Pasiruošimas vyksta sklandžiai, visa didžiulė komanda dėlioja paskutinius taškus ir ruošiamės tam, ko laukėme visus metus – festivaliui „M.A.M.A. vasara“. Džiaugiamės, kad turėsime progą per vieną dieną išgirsti tiek daug skirtingų atlikėjų geriausius kūrinius. Tikrai nuoširdžiai džiaugiamės šių metų programa, o taip pat ir techninėmis galimybėmis, kurias suteiksime pasirodysiantiems atlikėjams“, – pasakoja organizatoriai.

Jau šį šeštadienį įvyksiančiame festivalyje pasirodys per 13 grupių ir atlikėjų, kurie pristatys naujausių savo kūrinių programas. 

Tarp šalies atlikėjų scenoje pasirodys ir viena ryškiausių scenos atlikėjų – charizmatiškoji Jazzu.

„Širdyje labai gera, kad grįžta scenos, koncertai, menas ir kultūra. Pristatysime ir porą naujų dainų iš būsimojo albumo, kurį jau pradėjau įrašinėti. Būsime su visa grupe bei daugybe kitų atlikėjų, tad tai bus geriausias vasaros uždarymas. Labai laukiu šio gyvo mūsų susitikimo festivalyje!“, – apie šeštadienio pasirodymą atvirauja atlikėja Jazzu.

Festivalyje geltonąją diskoteką užkurs ir ryškiausiai pastaraisiais metais sužibėjusi grupė „The Roop“, kuri ruošia įsimintiną pasirodymą.

Organizatorių nuotr.

„Džiaugiamės, kad galėsime pasirodyti šioje unikalioje vietoje. Dar kartą padėkosime net už keturias muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ statulėles bei surengti tikrą diskoteką, kurioje visi pasijustų on fire!“, – tikino grupės The Roop lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Kauno rajone, Raudondvaryje įvyksiančiam festivaliui techninė komanda ruošia sceną, kuri ne tik suteiks galimybę atlikėjams jaustis laisvai, bet ir sukurs įspūdingą vaizdą. Be to, rugpjūčio 28 d. įvyksiančiame renginyje techninės komandos laukia įtempta diena – vos per keletą minučių techniniai scenos darbuotojai turės adaptuoti sceną pagal kiekvieno atlikėjo ir grupės reikalavimus.

Jau rytoj organizatoriai paskelbs ir visų pasirodysiančių atlikėjų eiliškumą bei pasirodymų laikus. Primename, kad „M.A.M.A. vasara festivalyje 2021“ savo pasirodymus surengs Justinas Jarutis, Jazzu, Vaidas Baumila, G&G Sindikatas, Vidas Bareikis, Jovani, Jessica Shy, Flying Saucer Gang, The Roop, Gabrielė Vilkickytė, Omerta, Ironvytas, jautì. Bilietus į festivalį platina Bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasuolė

Rasuolė portretas
Dalyvavome šiame festivalyje, bet šiais metais labai nuvylė organizatoriai. 1) Visą dieną pliaupė lietus, tačiau skėčių negalima įsinešti į šventės vidų. 2) Šventės viduje pardavinėjo lietpalčius, bet žinoma jų visiems tikrai neužteko. Ir ką daryti? Belieka važiuoti iki artimiausios parduotuvės ir nusipirkti, tačiau jei nori išeiti iš šventės tai tik su visu. Ale jei išeisi daugiau Tavęs neįleis (taip buvo pasakyta prie įėjimo). Tai arba lieki šventėje iki vidurnakčio ant lietaus stovėti arba išeini su visu. 3) Niekur nebuvo informuota apie zonas. Prie įėjimo taipogi niekas nesiruošė paaiškinti, ką reiškia skirtingos spalvotos apyrankės (gauni vieną spalvą tai gali eiti tik į tos spalvos zoną, kitur neįleis). Daug žmonių liko labai nepatenkinti tokiomis "smulkmenomis".

Ema

Ema portretas
Pirkome bilietus liepa, dabar niekas nekelia ir nenori grazinti pinigu. Gp nebuvo rasoma jog reikes. Vartotoju teises paskambinus , pranese , kad turi grazinti pinigus. Bet deja organizatorius neatsako į skambučius ir į el. Laiškus.

Anonimas

Anonimas portretas
Daroma viskas ,kad tik priviliot žiūrovus , o ar galimybių pasus tikrins?Kas atsakys , jei po to daug kas užsikrės ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių