Quantcast

„Kentucky big burger by Bocmanas“ ir vėl skambėjo DJ Ericho vinilai (įrašas)

  • Teksto dydis:

Vis dar po užraktu karantino suvaržymų pabaigos belaukiantis „Kentucky big burger by Bocmanas“ kolektyvas savo erdves užleidžia muzikai ir ją transliuojančiam geram bičiuliui DJ Erichui. Kviečiame stebėti vaizdo įrašą!

Greitojo maisto restorano lankytojams ne kartą koncertavęs gyvai, praėjusių metų lapkritį Erichas Juozaitis, geriau žinomas DJ Ericho vardu, į publiką kreipėsi jam kiek neįprastu būdu – virtualiai. DJ Erichas tąsyk juokavo, kad pratęs matyti žmonių veidus, girdėti jų plojimus ir šūksnius, dabar telefone skaičiuos „like“ paspaudimus ar po tiesioginės transliacijos langeliu iššokančius komentarus. Panašu, kad vinilinių plokštelių karalius neklydo. Publika šėlo prie savo kompiuterių ekranų, o atsidėkodama vakaro šeimininkui siuntė ne tik pakeltus nykščius, bet ir virtualias padėkas.

Laukia dvi valandos muzikos, bet tikėtina, kad įžengsime ir į trečią.

„Gavau ne vieną nuotrauką su to vakaro nuotaikomis. Buvo išties smagu“, – E. Juozaitis vylėsi, kad tokios pačios emocijos lydės ir antrąjį dublį, numatytą jau ryt vakare.

Juolab, kad per pastaruosius kelis mėnesius žinomo didžėjaus kolekciją papildė ne vienas naujas vinilas, kuriuo jis nori pasidalinti su ištikimiausiais melomanais.

„Kada bus trečiasis dublis? O, kad aš žinočiau… Norėčiau, kad tai įvyktų kuo greičiau, be suvaržymų, galbūt po atviru dangumi, – E. Juozaitis neabejojo, kad apie tą patį svajoja ir renginių išsiilgę miestiečiai. – Na, bet kol tokios galimybės nėra, kviečiu jungtis virtualiai. Laukia dvi valandos muzikos, bet tikėtina, kad įžengsime ir į trečią.“

Vaizdo įrašas su DJ Erichu iš „Kentucky big burger by Bocmanas“:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas zurnalistui.

tadas zurnalistui. portretas
vaikeli, jis ne koncertuoja, jis leidzia ploksteles. vinilines ploksteles leisti net muzikines klausos nereikia. koncertuoja....

Senuks

Senuks portretas
Py py py py nuda

wacekas

wacekas portretas
vel skiautereti ateis burgeriu palapnot
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių